Home / Αθλητισμός / “Ποτέ πρόβλημα στο γήπεδό μας οι ΠΑΟΚτσήδες”

“Ποτέ πρόβλημα στο γήπεδό μας οι ΠΑΟΚτσήδες”

 

Συγκεκριμένα είπε στον Arena:

“Στις δυο ήττες που κάναμε δεν ήμασταν τόσο κακοί. Δεχτήκαμε γκολ, ενώ είχαμε αρκετές ευκαιρίες. Στο ποδόσφαιρο με υποθέσεις δεν παίρνεις βαθμούς. Είναι νωρίς ακόμα, είχαμε και διακοπές με Εθνική και εκλογές, δεν έχουν βρει ρυθμό οι ομάδες. Έχει αλλάξει ο τρόπος που μας παίζουν οι αντίπαλοι. Μας παίζουν πολύ κλειστά, γιατί έχει ψηλώσει η ομάδα. Είναι νωρίς να πούμε ότι έχει ξεφύγει κάποιος, δεν έχουν γίνει ντέρμπι. Ο Ολυμπιακός έχει το dna του πρωταθλητή και έχει την κάβα χρημάτων του Τσάμπιονς Λιγκ. Θα είναι το φαβορί.

Για τον Μπερμπάτοφ, εύχομαι να αποδειχτεί και ουσιαστική πέρα από εμπορική. Να έχει όρεξη και πέρα από την εμπορικότητα να τον δούνε μέσα στο χορτάρι, να έχει όρεξη και να προσφέρει. Τεράστια ποιότητα, αρκεί να τη βγάζει και στο χορτάρι. Επικοινωνιακά και εμπορικά είναι ήδη κερδισμένος ο ΠΑΟΚ. Για το ματς της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ έχει προβλεφτεί το πέταλο της Θύρας 1 που διατίθεται για τους φιλοξενούμενους. Και εκδοτήριο θα υπάρχει απλά θα πρέπει να φέρουν και τον ΑΜΚΑ τους!

Ο κόσμος μας έχει κουλτούρα σωστή. Οι ΠΑΟΚτσήδες δεν είχαν ποτέ πρόβλημα στο γήπεδό μας. Για τη διαιτησία, προς το παρόν δεν έχει ακουστεί το παραμικρό. Κάποια λάθη αντιμετωπίζονται ως ανθρώπινα λάθη. Μακάρι να συνεχίσουν έτσι. Έχει περάσει απαρατήρητη η διαιτησία”.

ΠΗΓΉ

About gus_maverick