Home / Αστεία / Παρήγγειλε φτερούγες κοτόπουλου και του έστειλαν 1.300 δολάρια μετρητά

Παρήγγειλε φτερούγες κοτόπουλου και του έστειλαν 1.300 δολάρια μετρητά

Το να βάζει κανείς χρήματα σε ένα χάρτινο κουτί που προορίζεται για φτερούγες κοτόπουλου φαίνεται ένας καλός τρόπος για τα κρατήσει ασφαλή μέχρι να τα πάει στην τράπεζα, αλλά αυτή δεν ήταν για ένα κατάστημα Domino’s στην Καλιφόρνια που αντί για φτερούγες κοτόπουλο έστειλε σε έναν πελάτη 1.300 δολάρια.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Ο Mike Vegas, ένας μπάρμαν από το Σαν Φρανσίσκο, είπε στο NBC ότι θα έμενε σπίτι, οπότε αποφάσισε να παραγγείλει πίτσα και μερικές φτερούγες κοτόπουλο. Αφού τα πήρε, τον πήραν τηλέφωνο από τη δουλειά, οπότε έβαλε το κουτί με τις φτερούγες στο ψυγείο και όταν τελικά γύρισε από την δουλειά, αργά το βράδυ, αποφάσισε να το ανοίξει για να τσιμπήσει.

Αυτό που είδε, δεν ήταν οι φτερούγες κοτόπουλου που λαχταρούσε, αλλά 1.300 δολάρια.
«Έτριβα τα μάτια μου και γελούσα, επειδή δεν μπορούσαν να πιστέψω αυτό που έβλεπα. Το παιδί που έφερε την παραγγελία είχε πάρει τηλέφωνο για να ψάξει για τα λεφτά, αλλά επειδή ήμουν στη δουλειά δεν σήκωνα το τηλέφωνο», αναφέρει ο ίδιος.

Ο Vegas ανέβασε μάλιστα στο Facebook μία φωτογραφία που δείχνει τα χρήματα μέσα στο κουτί.

«Φυσικά υπάρχουν πολλοί που μου είπαν ότι έπρεπε να κρατήσω τα χρήματα, αλλά δεν μπορούσα να το κάνω», ανέφερε, ενώ προσθέτει ότι φοβήθηκε μήπως το παιδί που έφερε την παραγγελία έχανε τη δουλειά του.

Η Domino’s ήταν επίσης πολύ ευχαριστημένη που τα χρήματα επεστράφησαν.

«Σας ευχαριστούμε πολύ. Είναι δύσκολο στις μέρες μας να βρει κανείς τίμιους ανθρώπους», είπε η υπεύθυνη, Zia Mumtaz, στον Vegas όταν επέστρεψε τα χρήματα.

 

Πηγή: huffingtonpost.gr

About Panos Dreamer