Home / Αθλητισμός / Πέντε μεταγραφές ανακοίνωσε ο ΑΟ Χανίων

Πέντε μεταγραφές ανακοίνωσε ο ΑΟ Χανίων

Πέντε μεταγραφές ανακοίνωσε ο ΑΟ Χανίων με τις δύο από αυτές να είναι πρώην ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ.

Την ενίσχυσή του για τη νέα αγωνιστική περίοδο συνέχισε ο ΑΟ Χανίων που απέκτησε ποδοσφαιριστές που μπορούν να προσφέρουν αρκετά στην ομάδα. Συγκεκριμένα, αποκτήθηκαν οι Θανάσης Δεινόπαπας, Γιάννης Γκέσιος, Βαγγέλης Γεωργίου, Αντώνης Ρίκκα και Ανδρέας Σταματής!

«Η Π.Α.Ε ΑΟ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Γκέσιο. Είναι γεννημένος 3/8/1988 έχει ύψος 1,83 και αγωνίζεται στον χώρο της επίθεσης.

Στο παρελθόν αγωνίστηκε σε ΠΑΟΝΕ, Ρόδο, Βέροια, Επανομή, Άρη, Κέρκυρα, Ολυμπιακό Βόλου, Αιγινιακό, Απόλλων Κ. και Πανελευσινιακό».

«Η Π.Α.Ε ΑΟ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Γεωργίου. Είναι γεννημένος 4/11/1988 έχει ύψος 1,78 και αγωνίζεται στην θέση του αριστερού οπισθοφύλακα.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ΠΑΟΚ, Καβάλα, Πανσερραϊκό, Επανομή, Εργοτέλη, Αιγινιακό και Ερμιονίδα».

«Η Π.Α.Ε ΑΟ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή Αντώνη Ρίκκα. Είναι γεννημένος 3/3/1986 έχει ύψος 1,85 και αγωνίζεται στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Στο παρελθόν ανήκε στο δυναμικό των (Μαρσέιγ u20), Ξάνθης, Νίκη Βόλου, ΑΕΚ, Κέρκυρα, RedStar 93 και Αιγινιακού».

«Η Π.Α.Ε ΑΟ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ανδρέα Σταματή. Είναι γεννημένος 12/5/1993 έχει ύψος 1,84 και αγωνίζεται στον χώρο της επίθεσης.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Πανιώνιο, ΑΕΚ, Πανηλειακό, Ηρακλή Ψ. και Πιερικό».

«
Η Π.Α.Ε ΑΟ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Θανάση Δεινόπαπα. Είναι γεννημένος 24/11/1988 έχει ύψος 1,80 και αγωνίζεται στην θέση του δεξιού χαφ-εξτρέμ.

Στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Αγροτικό Αστέρα, Κέρκυρα, Επανομή, Λάρισα, Ολυμπιακό Βόλου και Πανελευσινιακό».

About totritomati