Home / Ειδήσεις / Πάτρα: Ποινή-χάδι για τον 45χρονο που έπνιξε τη γυναίκα του μέσα στην μπανιέρα

Πάτρα: Ποινή-χάδι για τον 45χρονο που έπνιξε τη γυναίκα του μέσα στην μπανιέρα

Ανακοινώθηκε χτες η ποινή

Κατά την απολογία του δικαιολόγησε την πράξη του λέγοντας «ήμουν θολωμένος εκείνη την ημέρα. Τη ζήλευα επειδή εργαζόταν το βράδυ σε καταστήματα. Αυτό δεν μπορούσα να το αντέξω»

Ο 45χρονος, ο οποίος στις 24 Μαϊου 2015 είχε πνίξει μέσα στη μπανιέρα του σπιτιού τους, στην περιοχή της Αυγιάς, την 48χρονο σύζυγό του, άκουσε χτες από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αιγίου, να του ανακοινώνεται η ποινή.

Ο 45χρονος καταδικάστηκε σε κάθειρξη 20 ετών, καθώς  το δικαστήριο του αναγνώρισε το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου και δέχτηκε ότι τέλεσε το έγκλημα εν βρασμώ.

Κατά την απολογία του δικαιολόγησε την πράξη του λέγοντας «ήμουν θολωμένος εκείνη την ημέρα. Τη ζήλευα επειδή εργαζόταν το βράδυ σε καταστήματα. Αυτό δεν μπορούσα να το αντέξω».

Ο 45χρονος άνδρας στην Πάτρα έπνιξε με τα χέρια του την 48χρονη σύζυγό του και μητέρα τριών παιδιών, με την οποία είχε αποκτήσει ένα 14χρονο αγόρι. Στη συνέχεια, μόλις συνειδητοποίησε τη φρικιαστική του πράξη, επιχείρησε να αυτοκτονήσει κόβοντας με ξυραφάκι τις φλέβες του.

Την ζήλευε παθολογικά – Του είχε ζητήσει να χωρίσουν

Άτομα κοντά στο ζευγάρι, έκαναν λόγο για μία έντονη σχέση πάθους που είχαν ο 45χρονος με την 48χρονη. Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από πολλά χρόνια, ήταν παντρεμένοι κι είχαν αποκτήσει μαζί ένα 14χρονο αγόρι, το οποίο την ώρα της δολοφονίας της μητέρας του έλειπε από το σπίτι. Η 48χρονη, που είχε αποκτήσει ακόμη δύο παιδιά από προηγούμενο γάμο της, φαίνεται να είχε εκμυστηρευτεί σε φιλικά της πρόσωπα, ότι ο 45χρονος τον τελευταίο καιρό ήταν βίαιος και οι εκρήξεις ζήλιας προς το πρόσωπό της συνεχείς.

Η 48χρονη μην αντέχοντας άλλο την καταπίεση και τη συμπεριφορά του συζύγου της του είχε ζητήσει επανειλημμένως να χωρίσουν. Αυτό φαίνεται να ήταν εκείνο που «τύφλωσε» τον 45χρονο και τον οδήγησε στο να την πνίξει με τα ίδια του τα χέρια. Μην αντέχοντας στην ιδέα ότι θα τη χάσει, ο 45χρονος μέσα σε λίγη ώρα έγινε ο δολοφόνος της μάνα του παιδιού του και της γυναίκας, που -όπως έλεγε σε φίλους του- είχε αγαπήσει όσο καμία.

πηγή : protothema.gr

About Kostas Athanasoulis