Home / Lifestyle / Ο Τεό Θεοδωρίδης μετά την αποφυλάκισή …. ξαναεμφανίζεται και απολαμβάνει την ελευθερία και τη νέα ζωή του

Ο Τεό Θεοδωρίδης μετά την αποφυλάκισή …. ξαναεμφανίζεται και απολαμβάνει την ελευθερία και τη νέα ζωή του

Απολαμβάνοντας την ελευθερία και στήνοντας τη ζωή του από την αρχή, έχοντας στο πλευρό του τη γυναίκα της ζωής του, ο Τεό Θεοδωρίδης αφήνει πίσω του τα δύσκολα χρόνια που βίωσε στη φυλακή. Το 39χρονο σήμερα μοντέλο, καταδικάστηκε με φυλάκιση 18 ετών μετά τη σύλληψή του με τέσσερα κιλά κοκαΐνηπου είχε παραλάβει με κούριερ από την Κολομβία. Πέρσι, πεντέμισι χρόνια μετά τον εγκλεισμό του, το Τριμελές Εφετείο Αναστολών Θεσσαλονίκης αποφάσισε να κάνει δεκτή την αίτησή του για αναστολή εκτέλεσης της ποινής, με τον όρο της εμφάνισής του μία φορά τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, ενώ του επιβλήθηκε και εγγυοδοσία 2.000 ευρώ.

Η γυναίκα που έχει στο πλευρό του, η φωτογράφος Αγνή Μάρα,  ήταν ο άνθρωπος που τον στήριζε τα 5,5 χρόνια της φυλακής. Η σχέση τους εξελίχθηκε σε ένα μεγάλο έρωτα, που τους οδήγησε στη συγκατοίκηση και σύντομα θα παντρευτούν.

Οι δυο τους πρόσφατα ταξίδεψαν στη Μύκονο,απόλαυσαν ήλιο και θάλασσα και χάρισαν τις καλύτερες πόζες στους φωτογράφους.

φωτογραφίες και ….. λόγια του μοντέλου 

Ο Θεοδωρίδης μιλά για τη ζωή στη φυλακή: «Η ανθρώπινη αξιοπρέπεια εκμηδενίζεται στο έσχατο”

Ο Τεό Θεοδωρίδης για τα ναρκωτικά και την αποφυλάκισή του: «Σήμερα βλέπω την κατάντια μου»!

Τεό Θεοδωρίδης: «Νιώθω νικητής, αφού ξέμπλεξα από τη χρήση και δεν είμαι πια άρρωστος»
/
Ο Τεό που πλέον ασχολείται με τα ναυτιλιακά, πέρασε στιγμές ξεκούρασης στην παραλία του Club Monarch στο Καλό Λιβάδι και δεν έφυγε ούτε λεπτό από το πλευρό της αγαπημένης του Αγνής με την οποία είναι ζευγάρι εδώ και ένα χρόνο!
… και δηλώνει τώρα:    «Διακρίνω πια το πόσο είχα διασκορπιστεί. Δεν θαμπώνομαι τώρα από τη χλιδή, τις ανέσεις και την καλοπέραση.

About gus_maverick