Home / Αθλητισμός / Ο Ολυμπιακός κοντά στον Πάτρικ Γιάνγκ για αντί-Ντάνστον

Ο Ολυμπιακός κοντά στον Πάτρικ Γιάνγκ για αντί-Ντάνστον

Μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Ντί Τζέι Στρόμπερι, ο Ολυμπιακός προχωράει από ό,τι φαίνεται και στην περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ του και κάλυψη των κενών που άφησαν οι αποχωρήσεις των Αμερικανών και του Σλούκα. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, οι Πειραιώτες ήρθαν σε προφορική συμφωνία με τον Αμερικανό σέντερ (23 ετών, 2.06μ.), Πάτρικ Γιάνγκ, ο οποίος ολοκλήρωσε μια εντυπωσιακή σεζόν με τη φανέλα της Γαλατάσαραϊ.

Ο Γιάνγκ είναι απόφοιτος του Φλόριντα και έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στην Ευρώπη και την Τουρκία με τη φανέλα της Γαλατά.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, είχε 8.7 πόντους και 6.4 ριμπάουντ στην Ευρωλίγκα και όλα δείχνουν πως θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Ντάνστον στην φροντ λάιν των Πειραιωτών

Μάλιστα, ο Αμερικανός αποφάσισε να εγκαταλείψει το «Summer League» του ΝΒΑ και την προοπτική συμβολαίου στον «μαγικό κόσμο».
Ευχαρίστησε την Καρσίγιακα ο Στρόμπερι

Στο μεταξύ, το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού αυτό το καλοκαίρι, ο Ντι Τζέι Στρόμπερι, αποχαιρέτησε την πρωταθλήτρια Τουρκίας, Καρσίγιακα, για να ενταχθεί στο έμψυχο δυναμικό του πρωταθλητή Ελλάδας. Ο Αμερικανός ευχαρίστησε δημόσια την τουρκική ομάδα, ευχόμενος να τη βρει αντίπαλο στην Ευρωλίγκα.

«Είναι λυπηρό να αφήνω όλα τα αδέρφια μου. Κάναμε σπουδαίες επιτυχίες και δημιουργήσαμε ένα πολύ ισχυρό “δέσιμο”. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας και φυσικά τον σύλλογο για όλη τη στήριξη που μας παρείχαν. Ήσασταν όλοι υπέροχοι. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την εμπειρία που έζησα και τι περάσαμε μαζί. Ελπίζω να σας δω στην Ευρωλίγκα. Το αξίζετε με το παραπάνω» ήταν η γραπτή δήλωση του Ντι Τζέι Στρόμπερι, η οποία δημοσιεύτηκε στην επίσημη σελίδα της Καρσίγιακα στο Facebook.

 

πηγή:http://sports.in.gr/basketball/a1andrwn/article/?aid=1500009796#ref=latestarticles

About basilis progressive