Home / Αθλητισμός / Μπάσκετ / NBA / Οι πρώτες φωτογραφίες του Όντομ μετά τη νοσηλεία του (pics)

Οι πρώτες φωτογραφίες του Όντομ μετά τη νοσηλεία του (pics)

Ο Λαμάρ Όντομ έχει μεταφερθεί πλέον σε νοσοκομείο του LA συνεχίζοντας την αποθεραπεία μετά τη χρήση ναρκωτικών που λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή του. Πιθανώς να χρειαστεί μεταμόσχευση νεφρού.

Οι πρώτες φωτογραφίες του Όντομ μετά τη νοσηλεία του (pics)

Σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες αναρρώνει πλέον ο Λαμάρ Όντομ, που διέφυγε τον κίνδυνο για τη ζωή του μετά τη χρήση κοκτέιλ ναρκωτικών και χαπιών σε οίκο ανοχής την περασμένη εβδομάδα.

inner

Ο πρώην ΝΒΑερ μεταφέρθηκε από το νοσοκομείο της Νεβάδα, όπου είχε νοσηλευτεί αρχικά. Σύμφωνα με τα αμερικανικά ρεπορτάζ, πλέον μπορεί να περπατά, ενώ αναπνέει μόνος του και επικοινωνεί με τους γύρω του, έστω κι αν δεν είναι ακόμη σε θέση να αρθρώσει μεγάλες προτάσεις. Πάντως είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να χρειαστεί να υποβληθεί σε μεταμόσχευση νεφρού, καθώς τα συγκεκριμένα όργανα έχουν υποστεί βλάβη και για την ώρα υποβάλλεται σε αιμοκάθαρση.

inner

Οι πρώτες φωτογραφίες του μετά το επεισόδιο που λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή κυκλοφόρησαν ήδη και σε αυτές φαίνεται πάντα στο πλευρό του η εν διαστάσει σύζυγός του, Κλόι Καρντάσιαν.

inner

 

πηγή sport fm

About m bonsu