Home / Αθλητισμός / Ποδόσφαιρο / Europa League / Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων στα play-offs

Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων στα play-offs

Άνετη για Παναθηναϊκό (Καμπάλα), βατή για ΠΑΟΚ (Μπρόντμπι) και απαγορευτική για Ατρόμητο (Φενέρμπαχτσε) ήταν η κλήρωση των play-offs του Europa League. Στην Ελλάδα όλοι πρώτοι αγώνες.

Παναθηναϊκός-Καμπάλα (Αζερμπαϊτζάν): Ήταν τρίτη πέρσι στο Αζερμπαϊτζάν και ήδη πέρασε τρεις γύρους στο Europa League αποκλείοντας κατά σειρά Ντιναμό Τιφλίδας (2-0, 1-2), Τσουκαρίτσκι (2-0, 0-1) και Απόλλωνα Λεμεσού, νικώντας τον χθες με 1-0 μετά το 1-1 στην Κύπρο. Ακόμη δεν έχει αρχίσει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα.

ΠΑΟΚ-Μπρόντμπι (Δανία): Είναι δέκα φορές πρωταθλήτρια Δανίας, αλλά την περασμένη σεζόν ήταν μόλις τρίτη. Πέρασε ήδη τρεις γύρους αποκλείοντας στον πρώτο τη Γιούβενες από το Σαν Μαρίνο με δύο νίκες (9-0, 2-0), δύσκολα την Μπερόε από τη Βουλγαρία (0-1, 0-0) και χθες πήρε 2-2 από την Ομόνοια στην Κύπρο μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα. Πάντως στο τρέχον πρωτάθλημα έχει τρεις ήττες σε ισάριθμους αγώνες.

Ατρόμητος-Φενέρμπαχτσε (Τουρκία): Οι δευτεραθλητές Τουρκίας, που προσέλαβαν τον Βίτορ Περέιρα, άρχισαν τη σεζόν με αποκλεισμό στον τρίτο προκριματικό του Champions League, με ήττα 3-0 στο Λβιβ από τη Σαχτάρ μετά το 0-0 της Πόλης. Το ρόστερ τους προκαλεί… ίλιγγο με παίκτες όπως οι Φαν Πέρσι, Νάνι, Μούσα Σο, Μεϊρέλες, Μπρούνο Άλβες, Ντιέγκο και Κιάερ μεταξύ άλλων.

Στις 20 και 27 Αυγούστου όλες οι αναμετρήσεις. Στις έδρες των ελληνικών ομάδων οι πρώτοι αγώνες. Στις 28 του μηνός η κλήρωση για τους ομίλους.

About totritomati