Home / Ειδήσεις / Νορβηγία – Ρουμανία 4-0: Ασταμάτητος Χάαλαντ

Νορβηγία – Ρουμανία 4-0: Ασταμάτητος Χάαλαντ

Την πρώτη αγωνιστική του Nations League στην ήττα από την Αυστρία σημείωσε το μοναδικό γκολ της Νορβηγίας στην ήττα με 1-2. Τρεις μέρες μετά, στο ταξίδι των Νορβηγών για τη Βόρεια Ιρλανδία; Πέτυχε άλλα δύο στη νίκη της ομάδας του με 5-1. Και σήμερα απέναντι στους Ρουμάνους; Το σόου του Έρλινγκ Χάαλαντ συνεχίστηκε.

Χατ τρικ για το «παιδί – θαύμα» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Τέσσερα γκολ σημείωσαν οι Νορβηγοί, τα τρία τα έβαλε ο σέντερ φορ της Ντόρτμουντ. Η επιθετική… μηχανή που δε σταματά είτε στα εθνικά πρωταθλήματα που αγωνίζεται, είτε με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

Το… πάρτι ξεκίνησε νωρίς με τον Χάαλαντ να σκοράρει στο 13’ για το 1-0, για να έρθει ο Σόρλοθ στο 39’ να γράψει το 2-0. Το δεύτερο μέρος είχε και πάλι Χάαλαντ, που «χτύπησε» δύο φορές σε εννιά λεπτά.

Στο 65’ και στο 74’ ο Νορβηγός στράικερ βρήκε και πάλι δίχτυα για να διαμορφώσει το εντυπωσιακό 4-0 των Νορβηγών απέναντι στους Ρουμάνους, που τους διατηρεί στην πρώτη θέση του πρώτου ομίλου στη δεύτερη κατηγορία του Nations League.

Πηγή

About ingr