Home / Ειδήσεις / Συγκλονιστική μαρτυρία στο MEGA: Η μητέρα μου πέθανε μόνη της στο νοσοκομείο – Δεν είχε κανέναν δίπλα της

Συγκλονιστική μαρτυρία στο MEGA: Η μητέρα μου πέθανε μόνη της στο νοσοκομείο – Δεν είχε κανέναν δίπλα της

Μία γυναίκα που έχασε την μητέρα της από κοροναϊό μίλησε στο MEGA για τον μοναχικό τρόπο με τον οποία φεύγουν από τη ζωή αυτοί οι άνθρωποι.

«Έχασα τη μαμά μου από κοροναϊό τη φετινή χρονιά στις 16 Μαΐου και αυτό που μας θλίβει ήταν το γεγονός ότι δεν ήταν κανένας δίπλα της» σημείωσε η Ηρώ Σφέτσου.

Στα μέσα του Απρίλη, εν μέσω καραντίνας η μητέρα της Ηρούς Σφέτσου μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική με συμπτώματα κοροναϊού. Διαγνώσθηκε θετική, και στη συνεχεία μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο αναφοράς. Ήταν το πρώτο κρούσμα του φονικού ιού σε οίκο ευγηρίας στη χώρα μας.

«Αυτή η μοναξιά ήταν το χειρότερο, στιγμάτισε και την ίδια και εμάς ευτυχώς υπήρχε επικοινωνία με το νοσηλευτικό προσωπικό με την ίδια ποτέ. Είχε υποκείμενα νοσήματα» πρόσθεσε.

Η μητέρα της Ηρούς Σφέτσου ήταν το 162ο κρούσμα κοροναϊού που κατέληξε στη χώρα μας. Έφυγε ολομόναχη στις 16 Μαΐου στο νοσοκομείο Νίμιτς όπου νοσηλευόταν.

Μαζί με την αδελφή της έζησε από απόσταση την άνιση μάχη της 84χρονης μητέρας της με τον ιό, χωρίς να μπορεί να κρατήσει το χέρι της.

«Επειδή χρειαζόταν είδη ρουχισμού αφήσαμε στην είσοδο του νοσοκομείου ρούχα και μια κάρτα γιατί ήταν η γιορτή της μητέρας» συμπλήρωσε η Ηρώ Σφέτσου.

Εξίσου σκληρός ήταν και ο αποχαιρετισμός αφού στο τελευταίο ταξίδι την αποχαιρέτησαν έξι άνθρωποι όλοι και όλοι. «Στο κομμάτι του αποχαιρετισμού, ούτε να την ψάλλουμε, ούτε να έχει τους δικούς της ανθρώπους δίπλα της».

Έξι μήνες μετά, αυτό που βασανίζει ακόμη τη 48χρονη γυναίκα είναι ότι ως κόρη, ο κοροναϊός της αφαίρεσε τη δυνατότητα να φροντίσει αλλά και να είναι κοντά στη μητέρα της στο τελευταίο αντίο.

Πηγή

About ingr