Home / Αθλητισμός / Μπάσκετ / Α1 Ανδρών / «Να βρούμε τον τρόπο να αντιδράσουμε», λέει ο Τζόρτζεβιτς

«Να βρούμε τον τρόπο να αντιδράσουμε», λέει ο Τζόρτζεβιτς

Αθήνα

Η αντίδραση, μετά τις τρεις διαδοχικές ήττες του Παναθηναϊκού σε Ελλάδα και Ευρώπη, είναι το ζητούμενο για τον Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς, ενόψει της αναμέτρησης της Παρασκευής με την Νταρουσάφακα στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Euroleague.

«Ύστερα από δύο σερί ήττες στην Euroleague και μία στην Α1 πρέπει να βρούμε τον τρόπο να αντιδράσουμε» είπε αρχικά ο τεχνικός του Παναθηναϊκού στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague και πρόσθεσε:

«Αλλά, αν θες να βρεις αντίδραση, πρέπει να δράσεις. Πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Σεβόμαστε τους αντιπάλους μας, έχουν ποιότητα και προκαλεί έκπληξη σε εμένα το γεγονός ότι βρίσκονται στο 0-4, επειδή είναι πραγματικά καλοί».

Από την πλευρά του, ο Αντώνης Φώτσης είπε: «Πρέπει να πάρουμε τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι. Δεν είναι ώρα για λόγια, αλλά μόνο για πράξεις. Οφείλουμε να παίξουμε καλά και να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και στις δύο πλευρές του παρκέ, αν θέλουμε να νικήσουμε μια πραγματικά καλή ομάδα».

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

About admin