Home / Ειδήσεις / Νίκη του Βόλου στο Περιστέρι (2-0)

Νίκη του Βόλου στο Περιστέρι (2-0)

Με το… δεξί στο πρωτάθλημα της νέας αγωνιστικής περιόδου μπήκε ο Βόλος, ο οποίος και πέρασε με 2-0 από τον Ατρόμητο και το Περιστέρι.

Η ομάδα της Θεσσαλίας εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε από τις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, παίρνοντας το τρίποντο.

Ο Ρισβάνης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 45+2, αφήνοντας με 10 παίκτες την ομάδα του Κάναντι.

Ο Βόλος πίεσε και στα τελευταία λεπτά βρήκε τα γκολ της νίκης. Στο 77΄ ο Δουβίκας και στο 90+3 ο Μπαριέντος με πέναλτι έγραψαν το τελικό 0-2.

O Ατρόμητος είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν μπορούσε να βρει την δίοδο για τα δίχτυα του Βόλου. Οι φάσεις ήταν λίγες στο ματς και η αποβολή του Ριζβάνη έπαιξε καθοριστικό ρόλο ως προς την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Οι φιλοξενούμενοι στο 77΄ πήραν κεφάλι στο σκορ, με τον Φεράρι να κάνει εξαιρετικό γύρισμα στον Δουβίκας, ο οποίος με κοντινή προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Η ομάδα του Κάναντι  προσπάθησε να απαντήσει, αλλά δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα να δεχτεί και δεύτερο τέρμα.  Στο 92′ ο Γούτας ανέτρεψε τον Δουβίκα, ο Τζήλος έδειξε το πέναλτι και ο Μπαριέντος ευστόχησε από την άσπρη βούλα για το 0-2.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Γκάλο, Ρισβάνης, Γούτας, Κιβρακίδης, Τομάσεβιτς, Ούμπιδες, Σάλομον, Αγκάγιεφ, Ραμπέλο, Μανούσος.

Βόλος (Μιγκέλ Άνχελ Λόπεθ): Γκαραβέλης, Τέκιο, Κολόμπο, Σάντσες, Φεράρι, Ριένστρα, Μπαριέντος, Περέα, Μαρτίνες, Γκουαροτσένα, Δουβίκας

Πηγή

About ingr