Home / Ειδήσεις / Νέο μήνυμα του Τραμπ από το νοσοκομείο: Νιώθω πολύ καλύτερα – Θα νικήσουμε τον κοροναϊό

Νέο μήνυμα του Τραμπ από το νοσοκομείο: Νιώθω πολύ καλύτερα – Θα νικήσουμε τον κοροναϊό

Ακόμα ένα μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο, όπου βρίσκεται για 24 και πλέον ώρες, έστειλε ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος νοσηλεύεται στο Στρατιωτικό Ιατρικό Κέντρο Walter Reed, έχοντας νοσήσει από κοροναϊό.

Σε μια στιγμή που οι αντικρουόμενες δηλώσεις γύρω από την κατάσταση της υγείας του αμερικανού προέδρου προκαλούν σύγχυση και εντείνουν την ανησυχία, ο ίδιος με βίντεο που ανήρτησε στο twitter ενημερώνει πως «νιώθει πολύ καλύτερα».

«Ήρθα εδώ, δεν ένιωθα τόσο καλά. Νιώθω πολύ καλύτερα τώρα, εργαζόμαστε σκληρά για να μπορέσω να επιστρέψω – πρέπει να επιστρέψω γιατί πρέπει ακόμα να κάνουμε την Αμερική ξανά υπέροχη» λέει ξεκινώντας το βίντεο.

«Θα νικήσουμε αυτόν τον κοροναϊό ή όπως αλλιώς θέλετε να τον ονομάσετε» συμπλήρωσε.

Σημειώνεται ότι δεν είναι σαφές πότε έχει βιντεοσκοπηθεί το μήνυμα, ωστόσο το σίγουρο είναι πως έγινε μέσα στο νοσοκομείο Walter Reed.

«Η Μελάνια είναι πολύ καλά»

Παράλληλα ενημερώνει τους πολίτες και για την πορεία της υγείας της συζύγου του, Μελάνια Τραμπ, λέγοντας πως και εκείνη είναι «πολύ καλά».

«Η πρώτη μας κυρία τα πάει πολύ καλά… Η Μελάνια το χειρίζεται πολύ καλά. Όπως πιθανότατα έχετε διαβάσει, είναι ελαφρώς νεότερη από εμένα, λίγο. Και επομένως, απλά γνωρίζουμε την ασθένεια, γνωρίζουμε την κατάσταση με την ηλικία σε σχέση με τους νεότερους» συμπληρώνει.

«Αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο» υπογραμμίζει αναφερόμενος στην πορεία της υγείας της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ.

Δείτε το μήνυμα:

Πηγή

About ingr