Home / Ειδήσεις / Ολυμπιακός : Υπέγραψε ο Μπρούμα

Ολυμπιακός : Υπέγραψε ο Μπρούμα

Ο Ολυμπιακός το μεσημέρι του Σαββάτου ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Τιάγκο Σίλβα και λίγο αργότερα υποδέχθηκε στην Ελλάδα τον Ρούμπεν Βιναγκρέ.

Στη χώρα μας βρίσκεται και ο Μπρούμα, ο οποίος επίσης αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες, με τον Ολυμπιακό να βάζει στη μηχανή του τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό.

Ο 25χρονος εξτρέμ το Σάββατο, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που δημοσίευσε η Abola, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας και την Κυριακή αναμένεται οι Ερυθρόλευκοι αναμένεται να γνωστοποιήσουν την απόκτησή του.

Μια σπουδαία μεταγραφή, που λύνει τα χέρια του Πέδρο Μαρτίνς, με τον Πορτογάλο να έχει στα χέρια του μια ακόμα εξαιρετική λύση για τα άκρα της μεσαίας γραμμής. Η ομάδα του Πειραιά απέκτησε τον Μπρούμα ως δανεικό από την Αϊντχόφεν, ενώ στη συμφωνία των δύο συλλόγων υπάρχει οψιόν αγοράς ύψους 6.500.000 ευρώ.

Ένα ποσό που στον Πειραιά θεωρούν ότι μπορούν να καλύψουν, εάν ο Μπρούμα αποδώσει τα αναμενόμενα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο διεθνής μεσοεπιθετικός αποτελεί επιλογή του Μαρτίνς, ο οποίος τον γνωρίζει πάρα πολύ καλά και εγγυάται ότι υπό τις οδηγίες του ο συμπατριώτης θα κάνει τη διαφορά.

Πηγή

About ingr