Home / Πολιτική / Με τον Νίκο Αναστασιάδη συναντάται ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Με τον Νίκο Αναστασιάδη συναντάται ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Αθήνα

Στην Κύπρο βρίσκεται ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να έχει επαφές με την πολιτική ηγεσία.

Το μεσημέρι της Δευτέρας πρόκειται να συναντηθεί με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, ενώ νωρίτερα θα έχει συναντήσεις με τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων και τον προεδρο της Βουλής Γιαννάκη Ομήρου.

Την Κυριακή, ο πρόεδρος της ΝΔ έστειλε μήνυμα στην κυβέρνηση ότι η Κύπρος αποτελεί παράδειγμα εξόδου από την κρίση, κατηγορώντας τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για ιδεοληψίες.

«Η Κύπρος, στην οποία πηγαίνω σήμερα, ας αποτελέσει παράδειγμα εξόδου από την κρίση για την ιδεοληπτική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ» δήλωσε μέσω Twitter την Κυριακή o πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής του στην Κύπρο, ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της ΝΔ θα συναντηθεί τη Δευτέρα με τον πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη, τον πρόεδρο της Βουλής των αντιπροσώπων, με αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων και με τον πρόεδρο του ΔΗΣΥ.

Με τον Νίκο Αναστασιάδη συναντάται ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Οι συναντήσεις προγραμματίζεται να ξεκινήσουν στις 08.30 το πρωί με τον πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Γιαννάκη Ομήρου, και θα ακολουθήσει περιήγηση στο οδόφραγμα Λήδρας και επίσκεψη στην Εκκλησία Φανερωμένης.

Στις 9:30 ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου στα γραφεία του κόμματος, ενώ στις 10:00 θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις με τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων.

Στις 12:30 ο πρόεδρος της ΝΔ θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη και στη συνέχεια, στις 13:30, θα επισκεφθεί τα Φυλακισμένα Μνήματα και στις 15:45 την ΕΛΔΥΚ.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

About admin