Home / Αθλητισμός / Μπάσκετ / Α1 Ανδρών / «Μας κάνουν να νιώθουμε σημαντικοί»

«Μας κάνουν να νιώθουμε σημαντικοί»

Ο Ντόμινικ Γουότερς εξήρε το έργο της διοίκησης του Άρη μετά και το εντυπωσιακό νέο πούλμαν της ομάδας, ενώ τόνισε πως η νίκη επί του Αρκαδικού είναι αναγκαία για την ομάδα του.

Αναλυτικά, όσα έγραψε ο Αμερικανός γκαρντ στο blog του στο Esake.gr

Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για εμάς. Μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στην πρώτη αγωνιστική της Basket League νιώσαμε απογοητευμένοι γιατί είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε, αλλά δεν την αξιοποιήσαμε. Ξεχάσαμε όμως γρήγορα εκείνο το παιχνίδι γιατί είχαμε μπροστά μας το ευρωπαϊκό. Την Τετάρτη παίξαμε στην Τουρκία κόντρα στην Trabzonspor και πρόκειται για άλλον έναν αγώνα που νιώθουμε ότι μπορούσαμε και έπρεπε να κερδίσουμε. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε…

Η Πέμπτη ήταν μια μέρα που χαρακτηρίστηκε από το μακρύ ταξίδι της επιστροφής στην Ελλάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που γυρίσαμε. Ήταν πολύ κουραστικό το ταξίδι στην Τουρκία και ο καιρός εκεί ήταν κακός. Επιπλέον πολλοί συμπαίκτες μου αρρώστησαν, κάποιοι προπονητές το ίδιο και έπρεπε να είμαστε όλοι λίγο προσεκτικοί. Είναι δύσκολο να ταξιδεύεις όταν είσαι άρρωστος. Τώρα όμως γυρίσαμε στην Ελλάδα και είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξουμε ένα ακόμη παιχνίδι για την Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Όταν προσγειωθήκαμε στην Αθήνα μας περίμενε στο αεροδρόμιο το λεωφορείο της ομάδας. Θέλω να πω ότι το λάτρεψα! Πρέπει να περιμένει πραγματικά πολύ μεγάλα πράγματα από εμάς η διοίκηση, γιατί δίνει πολλά λεφτά για μικρές λεπτομέρειες, που όμως μας κάνουν να νιώθουμε πολύ σημαντικοί. Είναι υπέροχο. Μας παρέχουν κάποιες πολυτέλειες χωρίς να είναι υποχρεωτικό να το κάνουν και το εκτιμάμε ιδιαίτερα. Το καλύτερό μου είναι ότι το λεωφορείο έχει Wi-Fi! Είμαστε ενθουσιασμένοι και θέλω να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες που φροντίζουν να έχουμε όλα αυτά τα ωραία πράγματα.

Από κει και πέρα, θέλουμε οπωσδήποτε να κερδίσουμε τον Αρκαδικό. Έχουμε μεγάλες προσδοκίες για το φετινό πρωτάθλημα. Θέλουμε να κάνουμε κάτι πολύ καλό, οπότε κάθε νίκη μετράει. Είμαστε ενθουσιασμένοι για τον αγώνα στην Τρίπολη κόντρα σε μια ομάδα που είναι νέα στην λίγκα και περιμένουμε ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο.

πηγή sport fm

About m bonsu