Home / Αθλητισμός / Ποδόσφαιρο / Europa League / Άλλος Μαντούρο στην Ολλανδία

Άλλος Μαντούρο στην Ολλανδία

Περίφημα τα πηγαίνει με την Χρόνινχεν ο Χέντβινγκες Μαντούρο, κάτι που αναγνωρίζουν και οι συμπατριώτες του πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ.

Στην Ελλάδα ήταν «αόρατος», αλλά στην Ολλανδία μοιάζει να βρίσκει ξανά τον εαυτό του. Λίγο καιρό μετά την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ, από όπου πέρασε και δεν ακούμπησε, ο Χέντβινγκες Μαντούρο φαίνεται πως τα καταφέρνει πολύ καλύτερα με την φανέλα της Χρόνινχεν με αποτέλεσμα ολλανδική ιστοσελίδα να τον περιλαμβάνει στις πιο εντυπωσιακές μεταγραφές.

«Θεωρήθηκε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ολλανδικού ποδοσφαίρου και μετά από μόλις πέντε παιχνίδια στον Άγιαξ, ο Μάρκο Φαν Μπάστεν τον κάλεσε στην Εθνική. Στο Άμστερνταμ κέρδισε μεταγραφή για την Βαλένθια. Μετά από μια περιπέτεια στη Σεβίλλη, κατέληξε στον ΠΑΟΚ όπου το περασμένο καλοκαίρι λύθηκε το συμβόλαιό του. Τώρα αγωνίζεται στην Χρόνινχεν, όπου προσπαθεί να δώσει να δώσει νέα ζωή στην καριέρα του», αναφέρεται στο δημοσίευμα του «soccernews.nl» που κατατάσσει τον 30χρονο αμυντικό μέσο στην 4η θέση με τις πιο εντυπωσιακές μεταγραφές, όπου πέραν των εμφανίσεών του παίζει ρόλο σαφώς και το βαρύ βιογραφικό του. Έχει αγωνιστεί κατά σειρά σε Άγιαξ, Βαλένθια και Σεβίλλη πριν μεταπηδήσει στον «Δικέφαλο» την περσινή σεζόν, ενώ ήταν διεθνής με τους «οράνιε» (15 συμ.).

πηγή sport fm

About m bonsu