Home / Οικονομία / Μήνυμα Αλεξιάδη προς τους επιστήμονες που μετέχουν στα “κινήματα της γραβάτας”

Μήνυμα Αλεξιάδη προς τους επιστήμονες που μετέχουν στα “κινήματα της γραβάτας”

«Εκείνοι που συγκεντρώνονται γύρω από τα “κινήματα της γραβάτας” θα πρέπει να καταλάβουν ότι αυτοί που τώρα τους χτυπούν την πλάτη, στην ουσία, ετοιμάζουν πολύ πιο βάρβαρα και άδικα μέτρα από αυτά που είναι αναγκασμένη η κυβέρνηση να πάρει» ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων, Γιώργου Κατσαντώνη, σχετικά με την επιβολή φόρου πολυτελείας στα αυτοκίνητα των πολυτέκνων.

Ο κ. Αλεξιάδης πρόσθεσε ότι σήμερα η κυβέρνηση δέχεται μία άδικη επίθεση για πολιτικές, τις οποίες επέβαλαν εκείνοι που ασκούν την κριτική και οι οποίες απεδείχθησαν «άδικες και αναποτελεσματικές».

Ειδικότερα, για τον φόρο πολυτελείας στα αυτοκίνητα των πολυτέκνων, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών επανέλαβε ότι η αλλαγή της συγκεκριμένης νομοθεσίας είναι ψηλά στις προτεραιότητες της κυβέρνησης, στο πλαίσιο των αλλαγών στο φορολογικό σύστημα που θα γίνουν εντός του 2016.

Πηγή: http://www.skai.gr/news/finance/article/304975/minuma-alexiadi-pros-tous-epistimones-pou-metehoun-sta-kinimata-tis-gravatas/#ixzz3xyGAu3DS
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

About totritomati