Το «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» το αγαπημένο μουσικό ραντεβού των τηλεθεατών, κέρδισε την εμπιστοσύνη του κοινού για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα και βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης χθες, Σάββατο 19 Δεκεμβρίου.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» με τον Γιώργο Μαζωνάκη επικράτησε του ανταγωνισμού με ξεκάθαρη διαφορά στο δυναμικό κοινό 18-54 με μερίδιο τηλεθέασης 15,2% (STAR:13,7%, OPEN:11,7%, ΣΚΑΙ:10,0%, ΑΝΤ1:8,8%, ALPHA:7,3%).  Ακόμα, το «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» κυριάρχησε στη ζώνη μετάδοσής του στο γυναικείο κοινό 18-54 με  ποσοστό 16,1% (STAR:13,5%, OPEN:11,3%, ΣΚΑΙ:10,6%, ΑΝΤ1:8,4%, ALPHA:7,6%), ενώ εντυπωσιακή ήταν η απόδοση και στο ανδρικό κοινό 15-24 με ποσοστό 19,2%.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι κατά μέσο όρο την εκπομπή παρακολούθησαν  602.000 τηλεθεατές, ενώ η κάλυψη έφτασε τους 3.140.000 τηλεθεατές.

Σε μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση ο αγαπημένος τραγουδιστής μας ξενάγησε στα 30 χρόνια που κλείνει στη μουσική μέσα από τους σημαντικότερους σταθμούς της καριέρας του.

Κατάθεση ψυχής
«Ο πατέρας μου είναι ο άνδρας της γενιάς του. Ευαίσθητος, αυτοδημιούργητος, άξιος στη δουλειά του. Πάντα αφοσιωμένος στο ναυπηγείο του στο Πέραμα. Τα τελευταία χρόνια, μάλιστα, εξέλιξε τη δουλειά του, και είναι ο πρώτος στην Ελλάδα που με τα έργα που έχει αναλάβει προστατεύεται το περιβάλλον και μειώνονται οι ρύποι των πλοίων στην ατμόσφαιρα», τόνισε ο Γιώργος Μαζωνάκης καθώς ξενάγησε το κοινό στην εργατική πλευρά του Πειραιά.

«Ώρες μικρές» για το τέλος
Με ένα ζεϊμπέκικο που επανέφερε το είδος στα ελληνικά ραδιόφωνα, ο Γιώργος Μαζωνάκης έκλεισε μια ακόμα μουσική βραδιά στο «Σπίτι με το MEGA».

Το «Ώρες μικρές» από το άλμπουμ «Αγαπώ σημαίνει» του 2019 πλημμύρισε το χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

#SpitiMeToMega

Facebook: Σπίτι με το MEGA

Instagram: @spitimetomega

Twitter: @spitimetomega

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Τσίγκος

Executive Producer: Νατάσα Λεσιώτη

Αρχισυνταξία: Γεώργιος Βλαχογιάννης

Μουσική Επιμέλεια & Συντονισμός Καλλιτεχνών: Αντώνης Δημητριάδης

Οργάνωση Παραγωγής: Ρένα Βουγιούκα

Διεύθυνση Παραγωγής: Ελένη Παναγοπούλου

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο