Home / Πολιτική / Κατώτερη των περιστάσεων η αντιπολίτευση λέει στο Πρακτορείο 104,9 FM, ο υφ. Εξωτερικών, Γ. Αμανατίδης

Κατώτερη των περιστάσεων η αντιπολίτευση λέει στο Πρακτορείο 104,9 FM, ο υφ. Εξωτερικών, Γ. Αμανατίδης

Η αντιπολίτευση στέκεται κατώτερη των περιστάσεων, δήλωσε στο «Πρακτορείο 104,9 FM» ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιάννης Αμανατίδης, αναφερόμενος στις πρόσφατες επαφές στελεχών της κυβέρνησης σε Μόσχα και Βερολίνο, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Πρ. Παυλόπουλο, με στόχο τη στήριξη των ελληνικών θέσεων.

Μιλώντας στην εκπομπή «ΑΠΕριττα», με τον Κώστα Παπαδάκη και την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, ο κ. Αμανατίδης ανέφερε ότι οι συναντήσεις που έγιναν με τον πρόεδρο της ΕΚΤ, την κ. Μέρκελ, αλλά και με τον Ρώσο Πρόεδρο, Βλ. Πούτιν, κινήθηκαν σε πολύ θετικό κλίμα. Υπογράμμισε, δε, ότι αυτό που χρειάζεται αυτήν τη στιγμή η χώρα είναι όλες οι πολιτικές και πολιτειακές δυνάμεις του τόπου να βοηθήσουν στις κατεύθυνση στήριξης των θέσεων της Ελλάδας και χαρακτήρισε πολύ σημαντική τη συμβολή του κ. Παυλόπουλου, σε αυτήν την προσπάθεια.

«Λυπάμαι που το αντίστοιχο δεν συμβαίνει από μεγάλα κόμματα, όπως η αξιωματική αντιπολίτευση, η οποία αυτήν τη στιγμή εκτιμώ ότι στέκεται κατώτερη των περιστάσεων που διανύουμε», τόνισε ο υφυπουργός Εξωτερικών και πρόσθεσε ότι το μήνυμα που έστειλε η κυβέρνηση, παρουσία και του Προέδρου της Δημοκρατίας, είναι ότι η Ελλάδα τηρεί τις δεσμεύσεις της και πρέπει, πλέον, και οι Ευρωπαίοι να τηρήσουν τις δικές τους.
ΑΠΕ-ΜΠΕ

About totritomati