Home / Ελλάδα / Καταγγελία για Κωνσταντοπούλου: Δεν επιτρέπει στα ΜΑΤ να μπουν στη Βουλή για τουαλέτα

Καταγγελία για Κωνσταντοπούλου: Δεν επιτρέπει στα ΜΑΤ να μπουν στη Βουλή για τουαλέτα

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει καταγγελία αστυνομικού ότι με εντολή της Ζωής Κωνσταντοπούλου δεν επετράπη το Σάββατο σε άνδρες των ΜΑΤ να μπουν στο Κοινοβούλιο για να χρησιμοποιήσουν την τουαλέτα.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών Γρηγόρης Γερακάρος μίλησε σήμερα στο Mega και χρέωσε στην πρόεδρο της Βουλής «τυρρανικές και ρατσιστικές διαθέσεις».

Ακόμη, ανέφερε ότι θα ζητηθεί από τον αναπληρωτή υπουργό Προτασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση «να αποσύρει στην έδρα τους τις διμοιρίες». «Δεν μπορούμε να ερχόμαστε για υπηρεσία, για την ασφάλεια της Βουλής και να υφιστάμεθα τέτοιες συμπεριφορές», σημείωσε.

«Όσο δείχνει ένας θεσμός μια εμπάθεια στο πρόσωπο του Έλληνα αστυνομικού, εμείς δεν πρόκειται να το αφήσουμε να περάσει έτσι», συνέχισε ο κ. Γερακάρος.

Οι καταγγελίες κατά της κ. Κωνσταντοπούλου έγιναν αφορμή για να της επιτεθούν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης, αλλά και ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη Βασίλης Κικίλιας.

«Όταν είχαν μπει οι αντιεξουσιαστές στη Βουλή η κα Ζωή τους άφησε λόγω Δημοκρατίας, αν πάνε στην τουαλέτα τα ΜΑΤ όχι! Αίσχος!», σχολίασε στο twitter ο κ. Γεωργιάδης.

Από την πλευρά του ο κ. Κικίλιας κατηγόρησε την πρόεδρο της Βουλής ότι περιφρονεί με τον χειρότερο δυνατό τρόπο του ενστόλους, «ανοίγοντας τις αγκάλες της στον οποιονδήποτε εν δυνάμει διαμαρτυρόμενο κουκουλοφόρο ή μη που πετάει φυλλάδες στο προαύλιο της Βουλής ή ενδεχομένως σουλατσάρει δεξιά κι αριστερά στον Άγνωστο Στρατιώτη και βεβηλώνει».

«Και τα παιδιά αυτά, τους εργαζόμενους της  ελληνικής αστυνομίας, δεν τους επιτρέπει τι; Να μπουν στη Βουλή για να επισκεφθούν την τουαλέτα; Αν φοράνε τη στολή τους; Εκεί έχουμε φτάσει; Αλήθεια αυτό είναι το πολίτευμά μας;», διερωτήθηκε.

 


Πηγή: http://www.naftemporiki.gr/story/962931/kataggelia-astunomikou-gia-konstantopoulou-den-mas-epitrepei-na-mpoume-sti-bouli-gia-toualeta

About admin