Home / Αθλητισμός / ΑΕΚ / Καλημέρα για… Μπουονανότε

Καλημέρα για… Μπουονανότε

Καθοριστικές εξελίξεις μέχρι το μεσημέρι περιμένουν στην ΑΕΚ για τον Ντιέγκο Μπουονανότε. Κοντά σε συμφωνία ο παίκτης με τη Γρανάδα για να λύσει το συμβόλαιό του. Φήμες για πρόταση για Κρισάντους.

Σήμερα θα ξεκαθαρίσει, κατά τα φαινόμενα, οριστικά και αμετάκλητα η υπόθεση του Ντιέγκο Μπουονανότε. Μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός και ο μάνατζέρ του διέκοψαν χθες βράδυ τις συζητήσεις με τη διοίκηση της Γρανάδα για τη λύση του συμβολαίου του και θα τις συνεχίσουν σήμερα το πρωί.

Οι δύο πλευρές δεν απέχουν πολύ, αλλά δεν έχουν ακόμη βρει τη χρυσή τομή. Είναι προφανές πως η μεν ισπανική ομάδα θέλει να ξεφορτωθεί το βαρύ συμβόλαιο του 27χρονου άσου καταβάλλοντας τη μικρότερη δυνατή αποζημίωση, ο δε παίκτης που θα… αφήσει συμβόλαιο πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ για να υπογράψει στην ΑΕΚ με ετήσιες αποδοχές κοντά στις 650.000 ευρώ μαζί με τα μπόνους, θέλει να μειώσει την οικονομική «ζημιά» που θα υποστεί. Ήδη ο Μπουονανότε έχει κάνει πολλές υποχωρήσεις και εκπτώσεις στις απαιτήσεις του δείχνοντας πόσο πολύ θέλει να κλείσει στην «Ένωση», που του δίνει μια νέα ευκαιρία να πετύχει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Από την πλευρά της, η ΑΕΚ έχει κάνει ό,τι χρειάζεται. Έχει συμφωνήσει με τη Γρανάδα ότι θα της δώσει 30% ως ποσοστό μεταπώλησης εφόσον αφήσει ελεύθερο τον παίκτη, ενώ έχει ήδη συμφωνήσει και με τον ίδιο. Μάλιστα οι «κιτρινόμαυροι» έχουν δώσει και έγγραφες διαβεβαιώσεις για τα παραπάνω στον ισπανικό σύλλογο και πλέον το μπαλάκι ανήκει σε αυτόν και τον Μπουονανότε. Εκτιμάται πως μέσα στη μέρα, πιθανώς μέχρι το μεσημέρι, να υπάρχει κατάληξη στο θέμα. Στην ΑΕΚ ελπίζουν αυτή να είναι θετική, προκειμένου να προγραμματιστεί η άφιξη του ποδοσφαιριστή στην Αθήνα ίσως κι ακόμη μέχρι το βράδυ.

Όπως είναι φυσικό, η υπόθεση Μπουονανότε έχει «παγώσει» τις εξελίξεις στα άλλα μεταγραφικά. Η ΑΕΚ δεδομένα θα κινηθεί για έναν μεσοεπιθετικό (ο Λούκα της Κρισιούμα δεν είναι η μόνη περίπτωση που εξετάζεται) και πιθανότατα για έναν αμυντικό και ίσως έναν σέντερ φορ. Ειδικά για το τελευταίο ζήτημα, υπάρχει μια φημολογία περί επικείμενης πρότασης για τον Μακόλεϊ Κρισάντους και ίσως αυτό επισπεύσει τις διαδικασίες για απόκτηση επιθετικού.

Ανεβαίνει ο Ντίντακ

Ο Ντίντακ Βιλά συμμετέχει πλέον σε φουλ ρυθμούς στις προπονήσεις της ΑΕΚ και δείχνει σε καλή κατάσταση. Δεν αποκλείεται ο Ισπανός αριστερός μπακ να κάνει ντεμπούτο στο φιλικό της Κυριακής με την Ίντερ στην Ανκόνα.

πηγη http://www.sport-fm.gr/

About totritomati