Home / Προτεινόμενα / Και το Όσκαρ πάει στην Κεφαλονιά!! Δείτε το νέο διαφημιστικό της Aegean

Και το Όσκαρ πάει στην Κεφαλονιά!! Δείτε το νέο διαφημιστικό της Aegean

Με ένα νέο σποτ, γυρισμένο εξ’ ολοκλήρου στην Κεφαλονιά, η αεροπορική εταιρία Aegean διαφημίζει τα αυξημένα δρομολόγια από 34 ελληνικά αεροδρόμια προς το εξωτερικό.

Το σποτ, που μοιάζει με ταινία μικρού μήκους, έχει διάρκεια 1’03” και περιλαμβάνει πλάνα από τα γραφικά χωριά του νησιού, από το πανέμορφο λιμανάκι της Άσσου, το Λιμνοσπήλαιο της Μελισσάνης και φυσικά την παραλία του Μύρτου. Τα πλάνα είναι τόσο εντυπωσιακά που κερδίζουν το βλέμμα του θεατή, όμως τη διαφορά κάνει η μουσική: το σποτ είναι «ντυμένο» με τους ήχους της πολύ γνωστής επτανησιακής καντάδας «Εις τον αφρό της θάλασσας», η οποία μάλιστα εκτελείται από ντόπιους μουσικούς.

Στο διαφημιστικό παίζουν και πολλοί ντόπιοι κάτοικοι του νησιού, που υποδύονται τους εαυτούς τους και με χαμογελαστά πρόσωπα κάνουν ακόμα πιο άνετη τη διαμονή στην Κεφαλονιά.

Η διαφήμιση διηγείται την παραδοσιακή φιλοξενία των κατοίκων της Κεφαλονιάς, που κάνουν τους επισκέπτες του νησιού να περάσουν αξέχαστες διακοπές και να κερδίσουν αναμνήσεις που θα κρατήσουν μαζί τους για πάντα.

 

ΠΗΓΗ: protothema.gr

About maryav