Home / Ειδήσεις / Η Apple παρουσίασε το νέο iPhone 12 (VIDEO)

Η Apple παρουσίασε το νέο iPhone 12 (VIDEO)

Η Apple Inc παρουσίασε, το βράδυ της Τρίτης, τη νέα σειρά iPhone 12. Η ετήσια εκδήλωση λανσαρίσματος πραγματοποιήθηκε σχεδόν ένα μήνα αργότερα από την αρχικά προκαθορισμένη ημερομηνία, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η οθόνη του iPhone 12 έχει την ίδια διαγώνιο με το iPhone 11 στις 6,1 ίντσες αλλά το καινούριο μοντέλο είναι πιο μικρό σε εξωτερικές διαστάσεις καθώς έχουν μειωθεί τα εσωτερικά πλαίσια. Το iPhone 12 είναι 11% πιο λεπτό, 15% μικρότερο σε όγκο και 16% πιο ελαφρύ από τον προκάτοχό του.

Θα κυκλοφορήσουν τέσσερα διαφορετικά μοντέλα, το iPhone 12 mini 5.4 ιντσών, το iPhone 12 6.1 ιντσών, το iPhone 12 Pro στις 6.1 ίντσες και το iPhone 12 Pro Max στις 6.7 ίντσες.

Η έκδοση “Pro” τρεις κάμερες.

Το νέο τηλέφωνο θα έχει γυάλινο κάλυμμα «κεραμικής ασπίδας» για να αντιστέκεται στις ρωγμές όταν πέσει. Eπίσης, θα κυκλοφορήσει σε πέντε χρώματα.

Οι τιμές που ανακοινώθηκαν είναι οι εξής: iPhone 12 Mini: $699,  iPhone 12: $799,  iPhone 12 Pro: $999,  iPhone 12 Pro Max: $1099

Επιπλέον, θα έχει ένα «έξυπνο» ηχείο HomePod Mini χρώματος λευκό και γκρι, το οποίο θα στοιχίζει 99 $ και θα κυκλοφορήσει από τις 16 Νοεμβρίου.

Το νέο HomePod προσφέρει νέες λειτουργίες, όπως επιτρέποντας την ακρόαση από πολλούς χρήστες σε ένα σπίτι και την αποστολή πληροφοριών σε συστήματα που βασίζονται στο αυτοκίνητο. Για παράδειγμα, ένας χρήστης μπορεί να ακούει οδηγίες πλοήγησης προς ένα κατάστημα.

Η Apple παρουσίασε επίσης νέες μαγνητικές θήκες και πορτοφόλια που συνδέονται μαγνητικά με την οπίσθια όψη της θήκης, καθώς και φορητούς φορτιστές για Apple Watch και iPhone 12.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Verizon Communications Inc, Hans Vestberg, δήλωσε ότι τα νέα iPhone θα συνεργαστούν με το δίκτυο υπερηχητικής ζώνης 5G που έχει σχεδιαστεί για την ανακούφιση των σημείων συμφόρησης σε μεγάλες πόλεις, όπως η Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες, καθώς και σε πολυσύχναστες περιοχές όπως τα στάδια NFL.

H νέα σειρά iPhone «καλείται» να αποδείξει πως η Apple συνεχίζει να παρασύρει σε κύμα ενθουσιασμού τους καταναλωτές της, αυτή τη φορά με το ασύρματο δίκτυο 5G, του οποίου η ταχύτητα ξεπερνά τα ποσοστά δεδομένων που  των προηγούμενων δικτύων.

Για πολλούς από τους οπαδούς των iPhone , θα είναι η πρώτη τους εμπειρία με δίκτυα 5G.

 

 

πηγή: kathimerini.gr

Πηγή

About skaigr