Home / Πολιτική / Η Μ. Χρυσοβελώνη στο Πρακτορείο 104,9 FM: Ανοιχτοί σε κυβερνητική συνεργασία που είναι ως προς το συμφέρον της χώρας

Η Μ. Χρυσοβελώνη στο Πρακτορείο 104,9 FM: Ανοιχτοί σε κυβερνητική συνεργασία που είναι ως προς το συμφέρον της χώρας

Οι ΑΝ.ΕΛ. δεν είναι αντίθετοι σε κυβερνητική συνεργασία που στοχεύει στο συμφέρον της χώρας, είπε η εκπρόσωπος του κόμματος, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, υπογραμμίζοντας ότι -μέχρι στιγμής- δεν υπάρχει πρόβλημα κυβερνητικής πλειοψηφίας.

«Δεν πρόκειται ποτέ να είμαστε αντίθετοι στην οποιαδήποτε συνεργασία, πλην συνεργασίας ΠΑΣΟΚ υπό την καθοδήγηση του κ. Βενιζέλου, κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό. Αλλά από ‘κει και πέρα, αν είναι κάτι προς το συμφέρον της χώρας, εμείς ασφαλώς θα το δεχτούμε» επισήμανε η κ. Χρυσοβελώνη, μιλώντας στο Πρακτορείο 104,9 FM και στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» με τον Κώστα Μπλιάτκα.

Η εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ. είπε επίσης ότι -προς το παρόν- δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην κυβερνητική πλειοψηφία και υπογράμμισε ότι κάθε νομοσχέδιο που κατατίθεται στη Βουλή, η κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ το εξετάζει και συναποφασίζει τι θα πράξει στην κάθε περίπτωση, έχοντας -όπως είπε- ως στόχευση το συμφέρον της χώρας και των Ελλήνων πολιτών.
Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ

About totritomati