Home / Αθλητισμός / Η αστυνομία αναφέρει ως «ατύχημα» τον πυροβολισμό στον παίκτη της «Φενέρ»

Η αστυνομία αναφέρει ως «ατύχημα» τον πυροβολισμό στον παίκτη της «Φενέρ»

Ως ατύχημα και όχι σαν μία απόπειρα δολοφονίας αναφέρει η έκθεση της αστυνομίας στην Κωνσταντινούπολη, την επίθεση με πυροβολισμό στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 29χρονος μέσος της Τουρκίας και της Φενερμπαχτσέ Μεχμέτ Τοπάλ και επέβαινε ένας νεαρός συμπαίκτης του.

Αυτό αναφέρουν τα ΜΜΕ στην Τουρκία, δίνοντας συνέχεια στο περιστατικό της Τρίτης που προκάλεσε αίσθηση.

Η Φενέρμπαχτσέ πάντως, με ανακοίνωσή της, υπογράμμισε ότι οι δύο τους κατάφεραν να διαφύγουν σώοι, ενώ πήγαιναν από την προπόνηση στο σπίτι, επειδή το το θωρακισμένο τζιπ που οδηγεί ο Μεχμέτ Τοπάλ διαθέτει αλεξίσφαιρα τζάμια κι έτσι η σφαίρα σταμάτησε στο παρμπρίζ του οχήματος.

«Αυτή ήταν μια τρομοκρατική επίθεση. Καταδικάζουμε αυτές τις ένοπλες επιθέσεις σε παίκτες μας και ελπίζω η δικαιοσύνη θα επικρατήσει», ανέφερε η ανακοίνωση της Φενερμπαχτσέ. «Οι παίκτες μας είχαν την τύχη να ταξιδεύουν σε ένα όχημα με αλεξίσφαιρο γυαλί».

Και οι δύο παίκτες έδωσαν καταθέσεις στην αστυνομία, που έχει ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών της επίθεσης.

Τον Απρίλιο, το λεωφορείο της Φενέρμπαχτσε είχε δεχθεί επίθεση, ενώ ήταν καθ’ οδόν προς το αεροδρόμιο της Τραπεζούντας.

Ο οδηγός πυροβολήθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Τότε η τουρκική ποδοσφαιρική ομοσπονδία είχε ακυρώσει όλα τα παιχνίδια για μια εβδομάδα. Η υπόθεση παραμένει μέχρι σήμερα άλυτη.

 

πηγή:http://sports.in.gr/football/international/article/?aid=1500018247#ref=latestarticles

About basilis progressive