Home / Πολιτική / Δ. Κουτσούμπας: Το ΚΚΕ δεν παίρνει μέρος στη διαδικασία των διερευνητικών εντολών

Δ. Κουτσούμπας: Το ΚΚΕ δεν παίρνει μέρος στη διαδικασία των διερευνητικών εντολών

«Το ΚΚΕ θα δώσει τη μάχη των εκλογών και φυσικά δεν παίρνει μέρος στη διαδικασία διερευνητικών εντολών», ξεκαθάρισε με δήλωσή του ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας. Εξέφρασε δε την εκτίμηση ότι δεν υπάρχει καμία δυνατότητα ή πιθανότητα σχηματισμού κυβέρνησης με βάση τους σημερινούς συσχετισμούς. Απλώς, όπως προσθέτει, χάνεται πολύτιμος χρόνος για την πραγματική ενημέρωση και διαφώτιση του λαού στο μικρό χρονικό διάστημα, μέχρι την Κυριακή της κάλπης.

Σύμφωνα με τον κ. Κουτσούμπα, «την ώρα που οι εργατοϋπάλληλοι, οι μικροί επαγγελματίες, οι φτωχοί αγρότες, οι άνεργοι, οι νέοι, οι συνταξιούχοι, φορτώνονται τα νέα δυσβάσταχτα μέτρα του τρίτου μνημονίου Τσίπρα, που έρχεται να προστεθεί στα προηγούμενα μνημόνια των κυβερνήσεων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, τα οποία παραμένουν σε ισχύ την ίδια ώρα όλοι αυτοί, όλοι εμείς γινόμαστε θεατές ενός θεάτρου του παραλόγου που παίζεται με πρωταγωνιστές τα κόμματα των αποτυχημένων αντιλαϊκών πολιτικών, που κυβέρνησαν παλιότερα και το τελευταίο διάστημα».

Όλοι αυτοί, υποστήριξε ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, κοροϊδεύουν το λαό με διαδικαστικά τερτίπια, για να κρύψουν το πραγματικό διακύβευμα των εκλογών, «που είναι η τιμωρία όλων όσων έβαλαν την υπογραφή τους σε μειώσεις μισθών και συντάξεων, ανατροπές στις εργασιακές σχέσεις, στη φοροκαταιγίδα, στη μείωση των παροχών υγείας, παιδείας, πρόνοιας, στις ιδιωτικοποιήσεις, στη χρεοκοπία των φτωχών αγροτών και μικρών επαγγελματιών».

About totritomati