Home / Ειδήσεις / Δεν παραδίδει την έδρα του ο Ν. Νικολόπουλος

Δεν παραδίδει την έδρα του ο Ν. Νικολόπουλος

Την πρόθεσή του να καταψηφίσει το βράδυ το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα και κατ΄άρθρον και στο σύνολο του, εξέφρασε με δηλώσεις του στην Βουλή ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, συνεργαζόμενος και βουλευτής των ΑΝΕΛ, Νίκος Νικολόπουλος .

Όπως είπε «πράγματι θα είχε δίκιο ο Πάνος Καμμένος να ζητά να παραδώσω την έδρα, αν καταψηφίσω το νομοσχέδιο, εφόσον είχαμε κατεβεί στις εκλογές με προμετωπίδα αυτή του νομοσχεδίου αυτού, δηλαδή “κανένα σπίτι στα χέρια ιδιοκτήτη”».

«Υποσχεθήκαμε όμως “κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη”, υποσχεθήκαμε λιγότερους φόρους και παράλληλο πρόγραμμα, δυστυχώς δεν κάναμε τίποτα απο αυτά», πρόσθεσε.

Ο κ. Νικολόπουλος είπε ότι οι Αχαιοί (σ.σ η εκλογική του περιφέρεια) δίνουν ή αφαιρούν την βουλευτική έδρα και τόνισε ότι θα παραμείνει ασυμβίβαστος και απαράλλακτος, όπως τον γνωρίζουν οι ψηφοφόροι του και οι Έλληνες πολίτες.

Σχετικά με το ενδεχόμενο παραίτησής του, είπε οτι ο ίδιος δεν ζήτησε, ούτε πήρε καμία πρωτοβουλία και ανέφερε ότι σε συνομιλία του με τον κ. Καμμένο είπε ότι επιθυμία του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος είναι “να κάνουμε μαζί κουπί σε παράλληλες διαδρομές”, και πως αναγνώρισε ότι πρέπει “να βάλουμε πλάτη” στην σημερινή κυβέρνηση.

Τόνισε, ωστόσο, ότι «το αποτέλεσμα μετράει, και στο θέμα των κόκκινων δανείων, ηττηθήκαμε».

About m bonsu