Home / Lifestyle / Δείτε τους πρωταγωνιστές του Baywatch 16 χρόνια μετά

Δείτε τους πρωταγωνιστές του Baywatch 16 χρόνια μετά

Η σειρά Baywatch, ήταν η τηλεοπτική μας συντροφιά από το 1989 έως το 1999. Στις οθόνες μας θαυμάζαμε τους ναυαγοσώστες με τα αθλητικά κορμιά που έτρεχαν με τα μαγιό τους στις ακτές της Καλιφόρνιας.

Μπορεί να έχουν περάσει πολλά χρόνια από το τέλος της πολλοί όμως είναι εκείνοι που απορούν ποια ήταν η τύχη των συμπρωταγωνιστών του Ντέιβιντ Χάσελχοφ και της Πάμελα Άντερσον στο Baywatch.

Ντέιβιντ Χάσελχοφ
Υποδύθηκε τον Μιτς Μπιουκάνον τον κεντρικό χαρακτήρα της σειράς μέχρι το 1993. Ο ρόλος του τού χάρισε μεγάλη επιτυχία και αναγνωρισιμότητα, πριν μερικά χρόνια όμως, η κόρη του έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο με τον πατέρα της να είναι σε άσχημη κατάσταση μέθης. Έκτοτε ο Χάσελχοφ ξεπέρασε τα προβλήματα με τον αλκοολισμό και σήμερα είναι αρραβωνιασμένος με μία 33χρονη.

Πάμελα Άντερσον
Την εντόπισε ο τηλεοπτικός φακός κατά την διάρκεια ενός αγώνα μπέιζμπολ στη συνέχεια όμως κατάφερε να πάρει τον ρόλο της CJ στη σειρά και για έξι χρόνια μέχρι το 1992. Από τότε η πορεία της είναι γνωστή. Παντρεύτηκε τον Τόμι Λι και απέκτησε μαζί του δύο γιους. Πριν λίγο καιρό, μίλησε και για την «γελοία κασέτα» στην οποία φαίνεται να κάνει σεξ με τον σύζυγό της. Όπως εξήγησε το να μιλήσει για αυτό στους γιους της ήταν «πολύ άβολο», αλλά όπως πρόσθεσε αστειευόμενη, τουλάχιστον τα μαλλιά της φαινόντουσαν ωραία.

Νικόλ Έγκερτ
Η ξανθιά ηθοποιός εντυπωσίασε πολλούς στον ρόλο της ως η ναυαγοσώστης Σάμερ. Πριν γίνει γνωστή εργαζόταν σε βαν που πωλούσε παγωτά και έκανε την πρώτη της αυξητική στήθους στα 20. Μετά τη συμμετοχή της στη σειρά, το πιο σημαντικό πράγμα που έκανε τηλεοπτικά ήταν να μειώσει το στήθος από μέγεθος D σε μέγεθος B για τις ανάγκες ενός τηλεοπτικού προγράμματος του E!.

Ντέιβιντ Σαρβέ
Ήταν ο γόης της σειράς. Μετά από αυτή έκανε καριέρα στο τραγούδι στη Γαλλία, έπαιξε στο Melrose Place και σήμερα είναι παντρεμένος με την οικοδέσποινα του Dancing with Stars με την οποία έχει δύο παιδιά.

Αλεξάντρα Πολ
Υποδύθηκε την Στέφανι και μετά τον θάνατό της στη σειρά ακολούθησε μία μεγάλη καριέρα. Έπαιξε στο Mad Men και είναι γνωστή επειδή είναι φανατική χορτοφάγος. Είναι παντρεμένη με τον προπονητή του τρίαθλου Ίαν Μάρεϊ και είναι δεινή κολυμβήτρια.

Τζέρεμι Τζάκσον
Έπαιξε τον γιο του Μπιουκάνον, Χόμπι, και κατέκτησε πολλές καρδιές νεαρών κοριτσιών. Όπως λέγεται μάλιστα, πήρε τον ρόλο μέσα από τα χέρια του Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, η πορεία του όμως δεν ήταν και η καλύτερη. Αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον ρόλο του στα 19 γιατί είχε προβλήματα με τα ναρκωτικά, ενώ πρόσφατα συνελήφθη στο Λος Άντζελες μετά από έναν τραυματισμό με μαχαίρι.

Γιασμίν Μπλιθ
Η συμμετοχή της στη σειρά στο ρόλο της εντυπωσιακής και σέξι Κάρολιν Χόλντεν έφερε στο φως τα προβλήματά της με τα ναρκωτικά. Το 2001 μάλιστα συνελήφθη μαζί με τον σύζυγό της να οδηγεί υπό την επήρεια ναρκωτικών στο Ντιτρόιτ και να έχει στην κατοχή της ποσότητα κοκαΐνης. Σήμερα στα 47της χρόνια συνεχίζει να είναι εθισμένη.

Τζέισον Σίμονς
Δάμαζε τα κύματα με τα ξανθά του μαλλιά παίρνοντας μέρος στη σειρά μέχρι το 1997. Αρκετά χρόνια αργότερα ο τηλεοπτικός Λόγκαν αποκάλυψε ότι είναι γκέι και ότι οι συμπρωταγωνιστές του στη σειρά είχαν γνώση για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις. Όπως δήλωσε, όλοι του είχαν φερθεί φανταστικά. Σήμερα έχει πολύχρονη σχέση με την οποία έχει υιοθετήσει και ένα παιδί από την Ουγκάντα.

Τζίνα Λι Νόλαν
Υποδύθηκε το κακό κορίτσι της σειράς, ενώ μετά από αυτή απέκτησε το δικό της σόου. Σήμερα η Νόλαν έχει επιδοθεί σε εκστρατείες για την ευαισθητοποίηση σε θέματα θυρεοειδούς καθώς και η ίδια διαγνώστηκε με μία μορφή της ασθένειας.

Μπρουκ Μπερνς
Έδωσε τη δική μάχη για να κρατηθεί στη ζωή μετά από ένα ατύχημα στην πισίνα της στο οποίο έσπασε τον λαιμό της. Σήμερα έχει αναρρώσει πλήρως. Συμμετείχε στην τελευταία σεζόν της σειράς ως Τζέσι Όουενς.

Ντέιβιντ Τσοκάτσι
Έπαιξε τον Κόντι Μάντισον για 4 χρόνια στη συνέχεια όμως εγκατέλειψε την καριέρα του στην υποκριτική για τις πολιτικές επιστήμες. Αφού πήρε το πτυχίο του, οργανώνει εκστρατείες ευαισθητοποίησης για το περιβάλλον.

23182965_bay1_0__________________________________________.limghandler 23182966_bay2_0__________________________________.limghandler 23182967_bay3_0______________________________.limghandler 23182968_bay4_0________________________.limghandler 23182969_bay5_0____________________________.limghandler 23182970_bay6_0______________________________.limghandler 23182971_bay7_0__________________________.limghandler 23182972_bay8_0____________________________.limghandler 23182974__________________________.limghandler 23583912_Gina.limghandler 23583913_Brook.limghandler 23583914_David_Chokachi.limghandler

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

πηγή:http://news.in.gr/perierga/article/?aid=1500032154

About basilis progressive