Home / Lifestyle / Δείτε τα ξενοδοχεία με το πιο… σeξι προσωπικό

Δείτε τα ξενοδοχεία με το πιο… σeξι προσωπικό

Έχετε σκεφτεί ποτέ όταν οργανώνετε ένα ταξίδι, ότι εκτός από τα αξιοθέατα που θα πάτε να δείτε, ίσως θα μπορούσατε να κανονίσετε τις διακοπές σας και με βάση ποιο ξενοδοχείο διαθέτει το… πιο όμορφο προσωπικό; Η ιστοσελίδα Jetsetter ετοίμασε για εσάς μια λίστα με τα ξενοδοχεία που έχουν τους πιο εμφανίσιμους υπαλλήλους. Δείτε την παρακάτω και επιλέξετε τον επόμενό σας προορισμό!

Urban Cowboy – Μπρούκλιν, Νέα Υόρκη

Πρόκειται για ένα Bed & Breakfast καταφύγιο των χίπστερ, οι οποίο το αποκαλούν «όαση μέσα στην τρέλα της πόλης». Ο ιδιοκτήτης του, Lyon Porter, ήταν παίκτης του χόκεϊ, ενώ το προσωπικό του αποτελείται από πρώην μοντέλα.

Mondrian – Λος Άντζελες, Καλιφόρνια

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο Jetsetter, μερικοί από τους ομορφότερους ανθρώπους του πλανήτη που επισκέπτονται την πόλη κυνηγώντας την τύχη τους, εργάζονται σε αυτό το ξενοδοχείο. Οι σερβιτόρες θα σας σερβίρουν το κοκτέιλ σας φορώντας μπικίνι, ενώ το μπαρ του ξενοδοχείου, που έχει δημιουργηθεί από τον σύζυγό της Cindy Crawford, Rande Gerber, αποτελεί τόπο συγκέντρωσης διασήμων.

 

The Standard High Line – Μανχάταν, Νέα Υόρκη

Με προσωπικό που είναι είτε μουσικοί, είτε DJ, είτε μοντέλα –κοινώς, άνθρωποι από τη βιομηχανία του θεάματος– το συγκεκριμένο ξενοδοχείο είναι στέκι διασήμων, καθώς στο μπαρ που διαθέτει στον τελευταίο όροφο, με την ονομασία Boom Boom Room, συχνάζουν προσωπικότητες όπως η Beyoncé, η Madonna και η Kim Kardashian.

Soho Beach House – Μαϊάμι Μπιτς, Φλόριντα

Οι υπάλληλοι εδώ ξεχωρίζουν για τη φυσική τους ομορφιά, μιας και βρίσκονται σε μια πόλη όπου η πλαστική χειρουργική κυριαρχεί. Επιπλέον, εδώ διοργανώνεται και το ετήσιο Φεστιβάλ Τέχνης της Βασιλείας, το οποίο προσελκύει ονόματα όπως η Rosario Dawson, η Emily Ratajkowski και η Nina Agdal.

E-Radio.gr Life

About gus_maverick