Home / Ειδήσεις / Βελτιώνεται σε όλη τη χώρα ο καιρός, σε άνοδο η θερμοκρασία

Βελτιώνεται σε όλη τη χώρα ο καιρός, σε άνοδο η θερμοκρασία

Βελτιωνεται σημαντικά ο καιρός προς ικανοποίηση των εκδρομέων του Αγίου Πνεύματος, καθώς οι βροχές των προηγούμενων ημερών δίνουν σταδιακά τη θέση τους στην ηλιοφάνεια, αλλά και την άνοδο της θερμοκρασίας.
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Κυριακή. Τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις 4 τοπικά 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία έως 28 βαθμούς στα βόρεια, έως 29 στην κεντρική Ελλάδα, μέχρι 25 βαθμούς στα δυτικά και από 15 έως 26 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου.

Στην Αττική προβλέπεται καλός καιρός με λίγες μόνο νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς.

Παρόμοιο το σκηνικό του καιρού και στη Θεσσαλονίκη με το θερμόμετρο στους 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς.

Τη Δευτέρα αναμένονται αραιές νεφώσεις οι οποίες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια κατά τόπους θα πυκνώσουν και τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές στα δυτικά και βόρεια ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 4 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Χωρίς αξιόλογη μεταβολή η θερμοκρασία.

 

Πηγή:http://news.in.gr/greece/article/?aid=1500001345#ref=latestarticles

About Panos Dreamer