Home / Ειδήσεις / Βεζένκοφ: Πηγαίνω στην Μπαρτσελόνα για να δουλέψω σκληρά

Βεζένκοφ: Πηγαίνω στην Μπαρτσελόνα για να δουλέψω σκληρά

Δικαίωση για τον Άρη χαρακτήρισε ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ την ανάδειξή του ως MVP της φετινής Α1. Ο Βούλγαρος διεθνής τόνισε πως το βραβείο αυτό οφείλεται αρκετά στο σοβαρό τρόπο λειτουργίας που έχει η ομάδα, ενώ δήλωσε έτοιμος να δουλέψει σκληρά τώρα που θα πάει στην Μπαρτσελόνα.

«Είναι υπέροχο το συναίσθημα, αυτό το βραβείο αναδεικνύει όμως τη συνολική προσπάθεια. Ακούγεται στερεότυπο αλλά για να φτάσει ο κάθε παίκτης σε καλά επίπεδο απόδοσης, απαιτείται να έχει τη βοήθεια των συμπαικτών του, των προπονητών του. Θεωρώ λοιπόν ότι αυτό το βραβείο ανήκει στον Άρη και πραγματικά είναι κρίμα που δεν υπάρχει σχετικό βραβείο γιατί η ομάδα το άξιζε. Πέτυχε σπουδαία πράγματα. Σε ατομικό επίπεδο, σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς ήμουν συγκεντρωμένος σε αυτά που έπρεπε να κάνω», δήλωσε στην ιστοσελίδα «www.esake.gr» ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ και πρόσθεσε:

«Είναι δικαίωση για την ομάδα, όχι μόνο για μένα. Είναι αδύνατο να αναδειχθεί ένας παίκτης, αν στην ομάδα δεν υπάρχει σοβαρός τρόπος λειτουργίας».

Ο τελευταίος παίκτης του Άρη που είχε αναδειχθεί πρώτος στον τομέα της αξιολόγησης ήταν ο Ρόι Τάρπλεϊ: «Για να είμαι ειλικρινής, είδα τον Ρόι Τάρπλεϊ να παίζει μόνο σε κασέτες. Ξέρω ασφαλώς ότι υπήρξε σπουδαίος αθλητής, για τους φιλάθλους του Άρη ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης, απλά είναι τιμητικό να μπαίνει το όνομά του δίπλα σε ονόματα πολύ σπουδαίων αθλητών. Προσωπικά προσπάθησα σε κάθε παιχνίδι να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου. Κάποιες φορές συμβαίνει αυτό που λένε. “Σου πάει το παιχνίδι” και κάποιες άλλες φορές όχι. Είναι θέμα ομάδας».

Για τον κόσμο του Άρη: «Εισέπραξα πολύ αγάπη και προσπάθησα να ανταποδώσω. Σου δίνουν ενέργεια και πραγματικά ήταν υπέροχο το συναίσθημα».

Για το ποια δύο παιχνίδια θα επέλεγε από τη φετινή σεζόν: «Ο τρίτος αγώνας με την ΑΕΚ στα πλέι οφ. Ήταν τόσο μεγάλη η ένταση, νιώθαμε πίεση και θέλαμε τόσο πολύ να προκριθούμε στην ημιτελική φάση του πρωταθλήματος. Όταν τελείωσε ο αγώνας ξεσπάσαμε με τον κόσμο. Ήταν υπέροχο το συναίσθημα. Το δεύτερο παιχνίδι ήταν η νίκη της κανονικής διάρκειας στην έδρα του ΠΑΟΚ καθαρά λόγω της ατομικής επίδοσης».

Για την Μπαρτσελόνα: «Κάθε αρχή και δύσκολη. Πηγαίνω στην Μπαρτσελόνα με σκοπό να δουλέψω πολύ σκληρά, να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό σε κάθε προπόνηση, σε κάθε αγώνα. Ξέρω πολύ καλά το επίπεδο, γνωρίζω τις δυσκολίες αλλά είμαι άνθρωπος που πιστεύει στην ανταμοιβή μιας προσπάθειας».

Πηγή: sport-fm.gr


Πηγή: http://arouraios.gr/2015/07/bezenkof-phgaino-sthn-mpartselona-gia-na-doulepso-sklhra/

About totritomati