Home / Αθλητισμός / Βεζένκοφ: «Ήταν ένα όνειρο που τώρα το ζω»

Βεζένκοφ: «Ήταν ένα όνειρο που τώρα το ζω»

Λίγο πριν την επιβίβασή του στο αεροπλάνο για το ταξίδι στην Τουρκία ενόψει του αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Καρσίγιακα για την πρώτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για τις πρώτες του ημέρες στην Βαρκελώνη αλλά και τα πρώτα του συναισθήματα για το πρώτο του ματς ως παίκτης της ομάδας της.

«Ήταν ένα όνειρο το οποίο το έβλεπες από την τηλεόραση και τώρα το ζεις», ήταν το πρώτο σχόλιο του στους Αλέξη Σπυρόπουλου και Θανάση Ασπρούλια. «Είναι η πρώτη φορά και υπάρχει άγχος αλλά σε λογικά πλαίσια. Θέλω να συνεχίσω να δουλεύω και να βελτιωθώ. Είναι ένα δύσκολο ματς με την Καρσίγιακα, είναι μια δύσκολη ομάδα. Πρωταθλήτρια Τουρκίας είναι. Εμείς θέλουμε να πάμε μπροστά και έτσι πρέπει να παίξουμε και να τους νικήσουμε όλους.

Πίεση δεν μπορώ να πω ότι υπάρχει όπως και την Ελλάδας αλλά υπάρχει για το αποτέλεσμα. Βλέπουμε –ειδικά μετά την περσινή σεζόν- ότι έχουν ανάγκη από μια επιτυχία. Βλέπεις ότι η πόλη ζει με την ομάδας της. Το να φοράς τη φανέλα της είναι κάτι το εξαιρετικό».

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ μίλησε για την παρουσία του Περπέρογλου στην ομάδα και πόσο τον βοηθά αυτή…

«Ο Περπέρογλου με βοηθά συνέχεια. Είναι ένας πολύ έμπειρος παίκτης και με βοηθά πολύ. Θέλει να βοηθήσει πάντα τα νέα παιδιά και θέλει να μοιραστεί τις εμπειρίες του με τους άλλους», τόνισε και κατέληξε διευκρινίζοντας τον ρόλο που θα έχει στην Μπαρτσελόνα…

«Έχω τον ρόλο μου. Βρίσκομαι στο μπακ-απ του 4. Όποτε με χρειαστεί ο προπονητής θα είμαι έτοιμος. Προσαρμόζομαι και όπου με βάλει κουτσά-στραβά θα τα καταφέρω», κατέληξε.

 

 

 

 

πηγή:http://www.sport-fm.gr/article/basket/bezenkof-itan-ena-oneiro-pou-twra-to-zw/3114811

About basilis progressive