Home / Επιχειρήσεις / Από τις καλύτερες εταιρείες για απασχόληση η SEAT

Από τις καλύτερες εταιρείες για απασχόληση η SEAT

Από τις καλύτερες εταιρείες για απασχόληση η SEAT

Τη μοναδική διάκριση να είναι η μόνη αυτοκινητοβιομηχανία στην Ισπανία η οποία διαθέτει το πιστοποιητικό Top Employer απολαμβάνει η SEAT, που την καθιστά ως μία από τις καλύτερες εταιρείες όπου μπορεί κάποιος να εργαστεί.

Έπειτα από μία εμπεριστατωμένη έρευνα, το Ινστιτούτο Top Employers – μία εταιρεία που από το 1991 αξιολογεί και πιστοποιεί συνολικά τις συνθήκες που οι εργοδότες δημιουργούν για τους εργαζομένους τους – κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η SEAT προσφέρει άριστο εργασιακό περιβάλλον.

Το Ινστιτούτο αναγνώρισε στη SEAT καινοτόμα προγράμματα πρόσληψης νέων ταλέντων καθώς και ποικίλα προγράμματα ανάπτυξης. Σημειώνεται ότι το  πιστοποιητικό Top Employer η Seat το λαμβάνει για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Η SEAT αναζητά συνεχώς νέα ταλέντα για όλα τα τμήματα της εταιρείας. Αυτό επιτυγχάνεται με την ανάληψη πρωτοβουλιών κατάρτισης που μακροπρόθεσμα συμβάλλουν στη δημιουργία θέσεων απασχόλησης, όπως προγράμματα πρακτικής άσκησης, διδακτορικά προγράμματα και ειδικά προγράμματα για νέους μηχανικούς.

Ένα από τα προγράμματα που ξεχωρίζουν είναι το Start-up Europe, μέσω του οποίου δόθηκε η ευκαιρία σε 20 νέους να αποκτήσουν την πρώτη τους επαγγελματική εμπειρία στη SEAT με τη προσωρινή τοποθέτηση τους σε διάφορα εμπορικά σήματα του Ομίλου Volkswagen. Κατά το τελευταίο έτος, περισσότερα από 900 νεαρά ταλέντα εντάχθηκαν στη SEAT μέσω ενός από τα πολλά προγράμματα κατάρτισης που προσφέρονται από την εταιρεία.

Πηγή: http://www.skai.gr

About admin