Home / Αθλητισμός / Μπάσκετ / NBA / Απο τους πιο…κακοπληρωμένους ο Κάρι

Απο τους πιο…κακοπληρωμένους ο Κάρι

Είναι ο περσινός MVP, ο άνθρωπος που οδήγησε τους Γουόριορς στον τίτλο και ο πιο φορμαρισμένος παίκτης στη γη. Κι όμως, ο Στεφ Κάρι είναι πολύ χαμηλά στη λίστα με τους πιο καλοπληρωμένους στο ΝΒΑ.

Όχι πρώτος ή δεύτερος, ούτε καν μέσα στη δεκάδα ή έστω την… πενηντάδα των πιο ακριβοπληρωμένων παικτών του ΝΒΑ δεν βρίσκεται ο Στεφ Κάρι.

Μπορεί να είναι ο πιο «καυτός» παίκτης στο ΝΒΑ, να προέρχεται από μια σεζόν με πρωτάθλημα και βραβείο MVP και να έχει αρχίσει ακόμη πιο εντυπωσιακά φέτος, αλλά ο πλέι μέικερ των Γουόριορς βρίσκεται μόλις στην 64η θέση (!) με τα μεγαλύτερα συμβόλαια του πρωταθλήματος, βάσει των χρημάτων που έχει λαμβάνειν φέτος.

Πρώτος είναι ο Κόμπι Μπράιαντ με 25 εκατ. δολάρια, δεύτερος είναι ο Τζο Τζόνσον με 24,894, τρίτος ο Λεμπρόν Τζέιμς με 22,970.

Το παράδοξο είναι πως καλύτερα από τον Κάρι αμείβονται παίκτες όπως οι Ενές Καντέρ (16,407), Έρικ Γκόρντον (15,514) και Τζαβάλ ΜακΓκι (13,270).

Ακόμη και στην ομάδα του είναι ο πέμπτος καλύτερα αμειβόμενος παίκτης, πίσω από τους Ντρέιμοντ Γκριν (17), Κλέι Τόμπσον (15), Άντριου Μπόγκουτ (12) και Αντρέ Ιγκουοντάλα (11).

inner
inner
inner
inner
inner
inner

πηγή sport fm

About m bonsu