Home / Ειδήσεις / Απονομή βραβείου «Προσφορά στη Κοινωνία» στο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Απονομή βραβείου «Προσφορά στη Κοινωνία» στο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Στα πλαίσια του Πανευρωπαϊκού Festival «Connected We Stand», η ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ και το Connect Your City απένειμαν από κοινού, τη Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου, στο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ το βραβείο «Προσφορά στη Κοινωνία».

Μέχρι και σήμερα, πάνω από 10.000 εθελοντικές δράσεις έχουν ολοκληρωθεί μέσα από το application του Connect your City στο πλαίσιο του «Connected We Stand» Digital Festival με την συμμετοχή περισσοτέρων 2600 νέων, 70 φορέων και 10 χωρών.

Η επιλογή απονομής του βραβείου «Προσφορά στην Κοινωνία» στο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ οφείλεται στην πολύ ενεργή κοινωνική του δράση μέσα στο «δύσκολο» έτος του 2020. 

Οι δράσεις που κέντρισαν το ενδιαφέρον ήταν η συγκέντρωση σημαντικών ποσοτήτων τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία προσφέρθηκαν σε Κοινωνικά Παντοπωλεία Δήμων της Ελλάδος, η συγκέντρωση περισσοτέρων από 50.000 φιαλών μονάδων αίματος καθώς και η αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας και στους πληγέντες της Βηρυτού.

Το βραβείο παρέλαβε ο πρόεδρος του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ κ. Ιωάννης Σπανολιός.

Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από της ΙΑΣΙΣ και το Δίκτυο Ελλήνων Βρυξελλών – ΑΡΓΩ και μεταδόθηκε live  στην εκπομπή των « The Connectians» στο Facebook του Connect Your City.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Πηγή: skai.gr

Πηγή

About skaigr