Home / Ειδήσεις / Απίστευτο! Τι πρόσπαθησε να κάνει η Πόλα Ρούπα σε αστυνομικό μεσά στη ΓΑΔΑ…

Απίστευτο! Τι πρόσπαθησε να κάνει η Πόλα Ρούπα σε αστυνομικό μεσά στη ΓΑΔΑ…

Ένα άγνωστο περιστατικό από τις πρώτες ώρες της σύλληψης της Πόλας Ρούπα στην 12ο όροφο της ΓΑΔΑ, όπου βρίσκονται τα γραφεία της Αντιτρομοκρατικής, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Η Πόλα Ρούπα επιχείρησε να αρπάξει το όπλο ενός από τους αξιωματικούς της Αντιτρομοκρατικής που τη φρουρούσαν μέσα στη ΓΑΔΑ, τις πρώτες ώρες μετά τη σύλληψή της τα ξημερώματα της 5ης Ιανουαρίου σε διαμέρισμα στην Ηλιούπολη, αναφέρει σε δημοσίευμά του το Βήμα.

Στελέχη από τη λεωφόρο Κατεχάκη ανέφεραν ότι: «Το βασικό επεισόδιο στην Αντιτρομοκρατική υπήρξε στον χώρο αναμονής, την ώρα που έτρωγαν επιτηρούμενες οι δύο κρατούμενες. Η Πόλα Ρούπα φέρεται να ζήτησε να δει ανώτερους αξιωματικούς.

Οι αξιωματικοί που εισήλθαν της εξήγησαν ότι δεν υπήρχε κανένας λόγος το ανήλικο παιδί να βρισκόταν στα γραφεία της Αντιτρομοκρατικής, αφού εκεί βρίσκονταν μόνο οι κατηγορούμενοι για αδικήματα. Καθώς και ότι είχαν κινηθεί οι νόμιμες διαδικασίες. Το ηγετικό μέλος του Επαναστατικού Αγώνα, φανερά εκνευρισμένη, είπε στους αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής ότι σχεδίαζε τη δολοφονία τους.

Όμως σχεδόν αμέσως μετά έκανε μία προσπάθεια να αφαιρέσει τσαντάκι που είχε κάποιος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., με το σκεπτικό ότι εκεί μπορούσε να έχει το υπηρεσιακό όπλο. Όμως ο αστυνομικός, που είχε μεριμνήσει για κάθε ενδεχόμενο και δεν είχε το όπλο μαζί του, απέφυγε την κίνησή της και της ανέφερε ότι δεν είχε κανένα όπλο μαζί του. Εκείνη τη στιγμή η κρατούμενη επιχείρησε να του ρίξει γροθιά στο πρόσωπο και τον κτύπησε ελαφρά. Ακολούθησαν αντεγκλήσεις περί επαναστατικών ενεργειών και…ανακόλουθων ενεργειών στην οποία ενεπλάκησαν η Κωνσταντίνα Α. όπως και άλλοι αστυνομικοί που ήταν παρόντες».

About Andreas Chondros