Home / Lifestyle / Αν ήμουν νέα πάλι: Οι γυναίκες του χθες συμβουλεύουν τις γυναίκες του σήμερα [video]

Αν ήμουν νέα πάλι: Οι γυναίκες του χθες συμβουλεύουν τις γυναίκες του σήμερα [video]

Μια εταιρεία καλλυντικών προϊόντων της Αγγλίας πρόσφατα ρώτησε ένα γκρουπ ηλικιωμένων γυναικών τι θα έκαναν διαφορετικά αν ήταν πάλι νέες…

Το βίντεο αποτελεί μέρος της #LetGo καμπάνιας που ξεκίνησε η ίδια εταιρία έπειτα από μια έρευνα που έκανε, της οποίας τα αποτελέσματα έδειξαν πως οι γυναίκες της σημερινής εποχής ζουν σε συνθήκες υπερβολικού άγχους και στρες.

Οι γυναίκες του σήμερα αισθάνονται καταπιεσμένες, αναγκασμένες να είναι «Η ΤΕΛΕΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ»….

Δείτε τι είπαν και τι συμβουλεύουν τις πιο νέες γυναίκες.

“Αν ήμουν νέα δεν ξέρω πώς θα τα έβγαζα πέρα με όλα όσα έχει μια γυναίκα: τις ευκαιρίες, την τεχνολογία.
Θέλω να πιστεύω πως θα ήταν ένας απολαυστικός κόσμος, αλλά αντίθετα φοβάμαι πως θα ήταν ένας κόσμος γεμάτος πίεση.”

mgid uma image mtv.com 10766811

“Αισθάνεσαι την πίεση να είσαι η τέλεια μητέρα, η τέλεια σύζυγος, η τέλεια φίλη. Πιέζεσαι να είσαι επιτυχημένη, να είσαι το αφεντικό, να είσαι ηγέτης.”

“Αν είχα και πάλι τα νιάτα μου δεν θα έφτιαχνα μια λίστα με τα πράγματα που πρέπει να κάνω αλλά με τα πράγματα που δεν πρέπει να κάνω. Θα μου έδινα τον χρόνο να ασχοληθώ σε βάθος με τα πράγματα που πλέον καταλαβαίνω ότι είναι τα πιο σημαντικά.”

2BA43A5500000578-3209902-image-a-3_1440490757812

“Και τι δεν θα έδινα να κρατήσουν ώρες εκείνα τα βραδινά φιλιά για καληνύχτα, αντί να γκρινιάζω πως πρέπει να σηκωθώ νωρίς το πρωί”

“Και τι δεν θα έδινα να είχα άλλο ένα δευτερόλεπτο να αγκαλιάσω τα μωρά μου προτού ξαφνικά μεγαλώσουν και δεν μπορώ να τα κρατήσω.”

2BA43A5100000578-3209902-image-a-2_1440490753865

“Και τι δεν θα έδινα να είχα άλλα 5 λεπτά στην πίστα του χορού προτού τα πόδια μου με εγκαταλείψουν.”

“Δεν έχει να κάνει με αγώνες για ισότητα, στη γενιά μου καίγαμε τα σουτιέν μας. Ποτέ όμως δεν κινδυνεύαμε από την εξουθένωση. Έχει να κάνει με σένα ως άνθρωπο. Να ζήσεις. Να ζήσεις τη στιγμή, να βρεις την ηρεμία σου, να είσαι πιο τρυφερή με τον εαυτό σου, να είσαι πιο ευγενική με τους άλλους, να μπορείς να αφήνεσαι και να είσαι περήφανη γι” αυτό. Πίστεψέ με, αν ήμουν νέα και πάλι, θα περνούσα πολύ περισσότερο χρόνο χωρίς να «κάνω πράγματα»”.

 

MaryAv-pes.gr

 

About maryav