Home / Ειδήσεις / Αδιόρθωτος: Ο Τραμπ… έβγαλε τη μάσκα του μόλις επέστρεψε στον Λευκό Οίκο

Αδιόρθωτος: Ο Τραμπ… έβγαλε τη μάσκα του μόλις επέστρεψε στον Λευκό Οίκο

Μπορεί να νόσησε από κοροναϊό, τόσο εκείνος όσο και ακόμα 13 άνθρωποι από περιβάλλον του. Μπορεί να χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο για 3 μέρες. Ωστόσο ο Ντόναλντ Τραμπ δεν φαίνεται να βάζει μυαλό. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση… να βάζει μάσκα.

Ενώ τις τελευταίες ώρες φάνηκε να αλλάζει στάση απέναντι στον κοροναϊό, όπως αποδεικνύουν οι κινήσεις του, δεν έχουν αλλάξει πολλά.

Μετά το μήνυμα από το νοσοκομείο, στο οποίο έσπευσε να ενημερώσει ότι θα πάρει εξιτήριο, όπου -μεταξύ άλλων συμβούλευε τους πολίτες να μην φοβούνται τον κοροναϊό-, αλλά και τη βόλτα με το πολυτελές αυτοκίνητο έξω από το νοσοκομείο εχθές το βράδυ, κατά την επιστροφή του στον Λευκό Οίκο υπέπεσε σε ένα ακόμη φάουλ.

Συγκεκριμένα, όταν βγήκε από το ελικόπτερο και ανέβηκε στο μπαλκόνι της προεδρικής κατοικίας για να χαιρετήσει, έβγαλε τη μάσκα!

Πρόκειται για μια κίνηση που ήδη έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και αναμένεται να συζητηθεί όσο και η βόλτα του με το αυτοκίνητο την Κυριακή, η οποία συζητήθηκε έντονα, με πολλούς να αναρωτιούνται ακόμα και τώρα, ενώ παλεύει ο ίδιος με τη νόσο, κατά πόσο την αντιμετωπίζει με σοβαρότητα.

Πηγή

About ingr