Home / Αστυνομικά / Ένας νεκρός, δύο συλλήψεις σε επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής για τους ληστές του Διστόμου

Ένας νεκρός, δύο συλλήψεις σε επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής για τους ληστές του Διστόμου

Αιματηρή κατάληξη είχε η επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας και της ΕΚΑΜ στην Αγχίαλο Βόλου, για τη σύλληψη τριών καταζητούμενων κακοποιών, οι οποίοι κατηγορούνται για σωρεία ένοπλων ληστειών, κάποιες από τις οποίες θεωρείται από την αστυνομία ότι τις έχουν κάνει μαζί με τον έγκλειστο για τρομοκρατική δράση Νίκο Μαζιώτη.
Πρόκειται για τους δράστες της ένοπλης ληστείας στο Δίστομο τον περασμένο Αύγουστο, από όπου διέφυγαν με όμηρο τον ταμία, οι οποίοι θεωρούνται ύποπτοι και για σοβαρές ληστείες που έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό.
Ειδικότερα, πρόκειται για τον 36χρονο Γιώργο Πετρακάκο, τον 34χρονο Σπύρο Δραβίλα και τον 44χρονο Σπύρο Χριστοδούλου.
Ένας από τους τρεις είναι νεκρός, ενώ οι άλλοι δύο έχουν συλληφθεί.
Οι τρεις καταζητούμενοι εντοπίστηκαν σε σπίτι στη Χρυσή Ακτή Αγχιάλου Βόλου, όπου πραγματοποιήθηκε επιχείρηση για τη σύλληψή τους.
Όπως ανέφερε ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., όταν οι ληστές κλήθηκαν να παραδοθούν ακούσθηκαν δύο πυροβολισμοί μέσα στο σπίτι και αμέσως μετά οι δύο από αυτούς βγήκαν έξω και παραδόθηκαν.
Οι συλληφθέντες ισχυρίζονται ότι ο σύντροφος τους αυτοπυροβολήθηκε για να μην πέσει στα χέρια των αστυνομικών, κάτι το οποίο ερευνάται από τις αρχές. Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα ποιός είναι ο νεκρός. Πάντως, ο ένας από τους συλληφθέντες είναι ο Σπύρος Χριστοδούλου.

πηγή απε μπε

About m bonsu