Home / Ειδήσεις / “Φτερά” στα πόδια της ΝΔ λόγω… των δημοσκοπήσεων

“Φτερά” στα πόδια της ΝΔ λόγω… των δημοσκοπήσεων

Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δίνουν μεγάλο προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, γεγόνος που έχει ανεβάσει κατακόρυφα το ηθικό στις τάξεις του κόμματος. Το Μοσχάτο θα συνεχίσει  να ασκεί πιέσεις στην Κυβέρνηση για… αμέση προσφυγή στις κάλπες!

Αισιοδοξία επικρατεί στη Νέα Δημοκρατία μετά τα χαρμόσινα μαντάντα των χθεσινών δημοσκοπήσεων. Στη “γαλάζια” παράταξη νιώθουν δικαιωμένοι για τη στάση τους, καθώς θεωρούν πως πιέσεις για εκλόγες δεν είναι απλά μια επιβεβλήμενη πρακτική της κάθε αντιπολίτευσης, αλλά πλέον αποτελούν επιτακτική ανάγκη!

Δεν εφησυχάζεται  ο αρχηγός του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο όποιος προσπαθεί να κρατήσει “χαμηλά τη μπάλα”, αναφέροντας χαρακτηριστικά: ” όχι πανηγυρισμοί, συνέχιση της σκληρής αντιπολίτευσης”.

Ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, Μακάριος Λαζαρίδης τόνισε στη συνέντευξή του στη Real News πως η ΝΔ “είναι σε ανοιχτή γραμμή μόνο με την κοινωνία. Θέλουμε να πείσουμε τους πολίτες να μας υπερψηφίσουν και όχι απλά να καταψηφίσουν την Κυβέρνηση μόνο, όπως συνήθως γίνεται. Είμαι σίγουρος ότι θα το πετύχουμε μιλώντας τη γλώσσα της αλήθειας, καθώς το μαύρο που σκεπάζει τη χώρα πρέπει να αποτελέσει σύντομα παρελθόν. Η αποτυχία της Κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να γίνει αποτυχία της πατρίδας μας”.

Πέραν αυτού δε, στο γαλάζιο επιτελείο σημειώνουν πως η εναλλακτική πρόταση της ΝΔ πιάνει τόπο και πλέον έχουν αρχίσει να φαίνονται και τα πρώτα δείγματα γραφής όχι μόνο σε επίπεδο σφυγμομετρήσεων αλλά και στις κλαδικές κάλπες.

Έτσι η αξιωματική αντιπολίτευση επικράτησε και στο Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος με το συνδυασμό του Κωνσταντίνου Κόλλια. Για την ευρεία νίκη στις τάξεις των οικονομολόγων, την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν σχεδόν… κάτω από τα ραντάρ, ο γραμματέας της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης έκανε λόγο για “νίκη των φιλελεύθερων θέσεων, των θέσεων και των αξιών της ΝΔ και του Προέδρου μας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη”.

 

About Andreas Chondros