Home / Βίντεο / Παρατείνεται η προθεσμία ένταξης για οφειλές σε ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ

Παρατείνεται η προθεσμία ένταξης για οφειλές σε ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ

Μετά τις ουρές και την απίστευτη ταλαιπωρία σήμερα

Μέχρι το τέλος του έτους η παράταση προθεσμίας όπως ανακοίνωσε η ΕΥΔΑΠ

«Μέχρι την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016 παρατείνεται η εφαρμογή του Προγράμματος Ευνοϊκής Ρύθμισης Οφειλών της ΕΥΔΑΠ, το οποίο έληγε σήμερα 31 Οκτωβρίου, λόγω μεγάλου ενδιαφέροντος και προσέλευσης του καταναλωτικού κοινού».

Αυτό ανακοίνωσε πριν από λίγο η ΕΥΔΑΠ ενώ παράταση της ρύθμισης για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές έως το τέλος του χρόνου αναμένεται να αποφασίσει και το Δ.Σ. της ΔΕΗ, σύμφωνα με όσα ανέφεραν πηγές της επιχείρησης στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα ήταν η τελευταία ημέρα της σχετικής προθεσμίας.

Σήμερα το πρωί επικράτησε πανικός καθώς από τα ξημερώματα οι πολίτες σχημάτιζαν τεράστιες ουρές στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ στην οδό Αριστείδου, αλλά και σε άλλα υποκαταστήματα, προκειμένου να πιάσουν θέση προτεραιότητας για να μπουν στις 36 δόσεις.

Ουρές από τα ξημερώματα έξω από τα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ για μια καλή θέση!

«Λαοθάλασσα» πολιτών για τη ρύθμιση των 36 δόσεων 


«Περιμένουμε ώρες και δεν εξυπηρετούμαστε στο τέλος», μαρτυρά πολίτης

Σύμφωνα με μαρτυρίες πολιτών λίγο μετά τις έξι το πρωί πολίτες πιάστηκαν στα χέρια προκειμένου να πάρουν σειρά προτεραιότητας στις ουρές, ευτυχώς με την συνδρομή των ψυχραιμότερων ο καβγάς έληξε.

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους…

Πώς να μπείτε στις δόσεις της ΕΥΔΑΠ
Το αίτημα μπορεί υποβληθεί σε ένα από τα 12 Κέντρα Εξυπηρέτηση Πελατών και απαραίτητη προϋπόθεση για την ένταξη είναι να υπάρχουν οφειλές άνω των 60 ευρώ ενώ η ελάχιστη δόση δεν μπορεί να είναι κάτω των 20 ευρώ. Για την έγκριση της δοσιακής ρύθμισης απαιτείται η άμεση καταβολή της πρώτης από τις εγκεκριμένες δόσεις, ενώ οι επόμενες δόσεις θα καταβάλλονται έως και την τελευταία εργάσιμη ημέρα των επόμενων μηνών από την ημερομηνία υπαγωγής στο διακανονισμό. Η αίτηση δοσιακής ρύθμισης συνοδεύεται από τα εξής δικαιολογητικά: 1. Αντίγραφο λογαριασμού της ΕΥΔΑΠ 2. Αποδεικτικό ταυτοπροσωπίας (αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο) 3. Ε9 (σε περίπτωση που ο αιτών είναι ιδιοκτήτης) ή μισθωτήριο συμβόλαιο (σε περίπτωση που ο αιτών είναι ένοικος) 4. Αίτηση-δήλωση του ιδιοκτήτη ή των συνιδιοκτητών ή νομίμως εξουσιοδοτημένου εκπροσώπου αυτών με την οποία αναγνωρίζουν τις οφειλές και αποδέχονται τη ρύθμισή τους σε δόσεις.

πηγή : protothema.gr

About Kostas Athanasoulis