Home / Διεθνή / Ο,τι απέμεινε από το μοιραίο αεροσκάφος -Συντρίμμια σε δάσος της Κολομβίας [εικόνες]

Ο,τι απέμεινε από το μοιραίο αεροσκάφος -Συντρίμμια σε δάσος της Κολομβίας [εικόνες]

Παγκόσμιο σοκ έχει προκαλέσει η νέα αεροπορική τραγωδία που σημειώθηκε στην Κολομβία και είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 76 άνθρωποι.

Το αεροπορικό δυστύχημα συνέβη τα ξημερώματα σήμερα, ώρα Ελλάδος, στην Κολομβία, όταν η πτήση τσάρτερ που μετέφερε την ποδοσφαιρική ομάδα Τσαπεκοένσε από τη Βραζιλία στην πόλη Μενετεγίν, αφού εξέπεμψε σήκα κινδύνου για παρουσίαση προβλήματος στα ηλεκτρικά συστήματα, συνετρίβη σε δάσος.

Στο αεροσκάφος επέβαιναν 81 άτομα (72 άτομα και 9μελές πλήρωμα). Από τους επιβαίνοντες, οι 76 είναι νεκροί και οι υπόλοιποι 5 ανασύρθηκαν τραυματισμένοι από τα συντρίμμια.

Ο τόπος της τραγωδίας στο πρώτο φως της ημέρας

Δραματικές είναι οι εικόνες που αντίκρισαν τα σωστικά συνεργεία από το αεροπορικό δυστύχημα στην Κολομβία, όταν επέστρεψαν στο σημείο όπου έπεσε το αεροσκάφος με το πρώτο φως της ημέρας.

Από το αεροπλάνο φαίνεται να έχει μείνει ανέπαφο μόνο το μπροστινό μέρος, ενώ όλο το υπόλοιπο έχει διαλυθεί σε μικρά κομμάτια κατά την πρόσκρουσή του στο έδαφος.

Από θαύμα επέζησαν πέντε άτομα, ενώ βρήκαν τραγικό θάνατο οι υπόλοιποι 76 επιβαίνοντες.

Πηγή: Ο,τι απέμεινε από το μοιραίο αεροσκάφος -Συντρίμμια σε δάσος της Κολομβίας [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/304262/oti-apemeine-apo-moiraio-aeroskafos-syntrimmia-se-dasos-tis-kolomvias-eikones-vinteo#ixzz4RPdRkbgX

About Andreas Chondros