Home / Showbiz / Η αλήθεια για την επιστροφή του Μάριου Πριάμου και η απάντηση από το Survivor!

Η αλήθεια για την επιστροφή του Μάριου Πριάμου και η απάντηση από το Survivor!

Εχθές γράψαμε ένα αποκλειστικό θέμα, για το αν θα επιστρέψει ο Μαρίος Πριάμος στο παιχνίδι ή όχι. Η πληροφορίες στο youweekly.gr έλεγαν ότι οι γιατροί δεν θα του επιτρέψουν να γυρίσει στο survivor για συγκεκριμένους λόγους (Διαβάστε εδώ)

Εχθές το βράδυ,άνθρωποι από την παραγωγή του survivor μίλησαν μαζί μας στο youweekly.gr και έδωσαν απαντήσεις για το συγκεκριμένο ρεπορτάζ που αφορά στον Μάριο και στο αν θα του δώσουν οι γιατροί το πράσινο φως για να επιστρέψει στο παιχνίδι. Διαβάστε παρακάτω…

 «Η κλινική κατάσταση που μεταφέρατε για τον Μάριο είναι σωστή, αλλά δεν είναι τόσο σοβαρή όσο την περιγράψατε. Δηλαδή τι εννοούμε, ότι στην κλείδα υπάρχει κάκωση αλλά δεν είναι σπάσιμο είναι ράγισμα και μπορεί να επουλωθεί γρηγορότερα. Στα πλευρά υπάρχει θλάση αλλά δεν έχουν σπάσει, άρα μπορούν να επουλωθούν γρηγορότερα. Ναι, οι γιατροί όντως κρατούν επιφυλάξεις για το αν ο παίκτης μπορεί να γυρίσει σε ένα τέτοιο παιχνίδι τόσο γρήγορα. Αλλά στην περίπτωση του Μάριου τα πράγματα είναι διαφορετικά, ο άνθρωπος έχει… Διαβάστε την συνέχεια εδώ.
youweekly.gr

About Andreas Chondros