Home / Ειδήσεις / Βλέπουν εκλογές στις αρχές του έτους στη ΝΔ

Βλέπουν εκλογές στις αρχές του έτους στη ΝΔ

“Θα στηθούν οι κάλπες μέσα στο πρώτο τρίμηνο του νέου έτους”, λένε κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας. Έντονη ανησυχία στο Μοσχάτο για τον τρόπο που χειρίζεται την αξιολόγηση η Κυβέρνηση.Συνεχής είναι οι πιέσεις που ασκεί η ΝΔ στον ΣΥΡΙΖΑ για εκλογές. Αισιοδοξία στις τάξεις του κόμματος, καθώς υπάρχει πεποίθεση πως θα στείλουν τον ελληνικό λαό στις κάλπες το πρώτο τρίμηνο του 2017. Δυνατό χάρτι στα χέρια της “γαλάζιας” παράταξης, η λάθος αντιμετώπιση της αξιολόγησης από την Κυβέρνηση.

«Η διαχειριστική ανεπάρκεια της Κυβέρνησης, σε κάθε τομέα, αφήνει πίσω της μεγάλα βάρη για κάθε ελληνική οικογένεια» τόνισε σε συνέντευξή του στη Free Sunday ο διευθυντής του Γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μακάριος Λαζαρίδης, προεξοφλώντας πως «το μαύρο που σήμερα σκεπάζει τη χώρα από τις επιλογές της κυβέρνησης δεν αρμόζει στους Έλληνες και πρέπει πολύ σύντομα να αποτελέσει παρελθόν».

Στο Μοσχάτο δεν κρύβουν τη βαθιά ανησυχία τους για τους κυβερνητικούς χειρισμούς αναφορικά με την αξιολόγηση, παραπέμποντας στα λόγια του ίδιου του Προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Κάθε μέρα που περνά και δεν κλείνει η αξιολόγηση ο λογαριασμός για τους φορολογούμενους μεγαλώνει».

 

About Andreas Chondros