Τα άγρια ζώα εθεάθησαν να αναζητούν τροφή ανάμεσα στα αυτοκίνητα στην παραλιακή οδό του Αγίου Κωνσταντίνου και κοντά στην Εθνική στον Θεολόγο

Το βράδυ της Τρίτης (12/4), στο δρόμο από Θεολόγο Μαλεσίνας προς την εθνική οδό, κάτοικοι της περιοχής είδαν τρεις λύκους στην άκρη του δρόμου.

Οι δύο έσπευσαν να εξαφανιστούν στη θέα του αυτοκινήτου. Ο τρίτος της παρέας όμως, σταμάτησε και πόζαρε χωρίς ίχνος φόβου, στον φίλο αναγνώστη του LamiaReport (επόμενη φώτο).

Το βράδυ του Σαββάτου όμως ένας ακόμη λύκος έκανε την εμφάνισή του στην περιοχή της Λοκρίδας, ανέφερε το lamiareport.gr.

Μάλιστα στην απελπισία του για αναζήτηση τροφής έφτασε μεχρι το λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου, περνώντας μέσα από τον αστικό ιστό της κωμόπολης.

Εκεί τον κατέγραψε με το κινητό του ο επαγγελματίας της περιοχής Γιάννης Γιαπιτζάκης, ο οποίος αναφέρει ότι ο λύκος ήρθε από την περιοχή του Λεβέντη έξω από τον Άγιο Κωνσταντίνο, στις 11:30 το βράδυ μέσα από την παλιά εθνική Αθηνών – Λαμίας, ανάμεσα στα αυτοκίνητα, πέρασε κάτω από το μαγαζί του, διέσχισε όλη τη παραλιακή οδό, ξενοδοχεία, πλατεία, λιμάνι, εκκλησία και εξαφανίστηκε στην άλλη πλευρά του χωριού.

Δείτε βίντεο: 

Πηγή: skai.gr

Δεξαμενόπλοιο βυθίστηκε ανοικτά της Γκαμπές- Κίνδυνος για περιβαλλοντική καταστροφή
Αγγούρια της θάλασσας: Ο «θησαυρός» του Ιονίου που πωλείται έναντι 2.800 δολαρίων το κιλό
Ο παράδεισος των άγριων ορχιδέων στο Πάρκο του Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή

About skaigr