Με αυτόν τον τρόπο θα αναβαθμίσετε τα ξύλινα κουφώματά σας χωρίς να χρειαστούν αλλαγή.

Το θέμα της εξοικονόμησης ενέργειας είναι ένα από αυτά που μονοπωλούν τις καθημερινές συζητήσεις. Ο λόγος είναι αρχικά οικονομικός αλλά και πρακτικός καθώς ίσως ο πιο βασικός παράγοντας για να είναι ένα σπίτι οικονομικό και θωρακισμένο είναι τα σύγχρονα του κουφώματα… Ή μήπως όχι;

Πολλά παλιά σπίτια έχουν χαμηλή ενεργειακή κλάση λόγω των ξύλινων κουφωμάτων τους. Αυτό συμβαίνει αφού όταν χτίστηκαν το ξύλο αποτελούσε την 1η επιλογή για τα κουφώματα λόγω της χαρακτηριστικής αντοχής του, αλλά και επειδή αποτελεί ίσως την πιο σημαντική ανανεώσιμη πρώτη ύλη. Ένα σπίτι με ξύλινα κουφώματα και παντζούρια μπορεί κανείς να πει ότι παραμένει διαχρονικό, είναι όμως αρκετό αυτό; Ιδανικό δεν θα ήταν να μπορούσε να κρατήσει τη διαχρονικότητά του αλλά παράλληλα να είναι και οικονομικό αλλά και προφυλαγμένο από τις καιρικές συνθήκες; Κάπου εδώ μπαίνει η λέξη WOODECO και επιτρέπει σε ένα τέτοιο σπίτι εκτός από διαχρονικό να μπορεί να είναι και σύγχρονο και οικονομικό.

Στο κείμενο που ακολουθεί θα δούμε τη λύση η οποία θα αναβαθμίσει και συνάμα θα θωρακίσει τη μόνωση στο σπίτι μας διατηρώντας τη διαχρονικότητά του, χωρίς δηλαδή να χρειαστεί να αντικαταστήσουμε τα παλιά μας ξύλινα κουφώματα αλλοιώνοντας το στυλ και τον χαρακτήρα του σπιτιού. 

Η μαγική λέξη αναβάθμιση….
Παλιά τέχνη, σύγχρονη τεχνική. Η τέχνη του ξύλου είναι από τα πιο παλιά. Αυτό που κάνει τη διαφορά είναι η σύγχρονη τεχνική επεξεργασίας του. Η εταιρία WOODECO έχει πολλών χρόνων εμπειρίας στις χειροποίητες κατασκευές και ανακατασκευές κουφωμάτων. Με μια μοναδική πατέντα, ανακατασκευάζει τα ξύλινα κουφώματα τοποθετώντας ενεργειακούς υαλοπίνακες, ένθετα παρεμβύσματα σιλικόνης, ενώ παράλληλα βελτιώνει την αντοχή και τη λειτουργικότητά τους καθιστώντας τα σχεδόν απαραβίαστα. Όλα αυτά με την πιστοποίηση του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου, εγγυάται το υψηλότερο αποτέλεσμα θερμομόνωσης και ηχομόνωσης των κουφωμάτων σας.

Με την τεχνογνωσία της WOODECO, ακόμα και τα πιο παλιά κουφώματα μπορούν να γίνουν σαν καινούρια πλήρως μονωμένα και αδιαπέραστα από τον καιρό και το θόρυβο. Οι επιλογές είναι διάφορες αφού μπορείτε να επιλέξετε το ενεργειακό τζάμι, τρίπλεξ άθραυστο ή  με μεμβράνη ηχομείωσης για μέγιστα αποτελέσματα ανάλογα με τις ανάγκες σας. Το πιο σημαντικό… Δεν απαιτείται να μείνει ο χώρος σας ανοιχτός. 

Εκτός από την αναβάθμιση στα ξύλινα κουφώματα η WOODECO παρέχει και λύσεις για εξωτερική θερμομόνωση. 

Λίγα λόγια για την εταιρία
Η WOODECO πρώην teakk έχει 30 χρόνια εμπειρίας στις χειροποίητες κατασκευές και ανακατασκευές των ξύλινων κουφωμάτων και πάσης φύσεως ξύλινων κατασκευών με εξειδίκευση στην ηχοθερμομόνωση. Έχοντας εξασφαλίσει διαπίστευση του Αριστοτέλειου πανεπιστημίου για την μοναδική τεχνική της, η οποία εγγυάται το βέλτιστο αποτέλεσμα.Μέριμνά της είναι να προσφέρει πρωτοποριακές λύσεις σε χαμηλό κόστος συνδυάζοντας την παραδοσιακή τεχνική με τις σύγχρονες μεθόδους. Από την πόρτα, το κούφωμα και το πατζούρι, ως την εσωτερική σκάλα και οποιαδήποτε άλλη ξύλινη κατασκευή. Με δεκάδες εφαρμογές σε διατηρητέα κτίρια ιδιωτών, εταιριών και δημοσίου, ανταποκρινόμενοι στις σύγχρονες ανάγκες τους, είναι σε θέση να κάνει συνολική εφαρμογή συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης στην πρόσοψη των κτιρίων και των κουφωμάτων για τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα στην εξοικονόμηση ενέργειας και την μείωση του κόστους κλιματισμού, την ολική προστασία από τα καιρικά φαινόμενα και την εξάλειψη συμπυκνωμάτων εσωτερικής υγρασίας και των θερμογεφυρών στα δομικά στοιχεία. Επίσης αναλαμβάνει  την μελέτη και την κατασκευή διακόσμησης και διαρρύθμισης εσωτερικού χώρου σε καταστήματα και κατοικίες με λύσεις σύμφωνα με της ανάγκες σας.
 

Πηγή: skai.gr

Γραμμή 4 του Μετρό: Σχέδιο για 3.000 δενδροφυτεύσεις και 85.000 τ.μ. αστικές αναπλάσεις
Όλοι Μαζί Μπορούμε: Δενδροφύτευση στο Λαύριο την Κυριακή 13 Μαρτίου
Εντοπίστηκαν εκατοντάδες νεκροί αργυροπελεκάνοι στην Μικρή Πρέσπα-Αποφασίστηκε η περισυλλογή τους

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή

About skaigr