Home / Ελλάδα / Μια συνάντηση με τον Πάνο Μουζουράκη

Μια συνάντηση με τον Πάνο Μουζουράκη

Συνέντευξη στην Τζωρτζίνα Ντούτση
Μια συνάντηση με τον Πάνο Μουζουράκη –όπως και οι ζωντανές του εμφανίσεις- πάντοτε κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις, απρόβλεπτες καταστάσεις και πολύ γέλιο! Σε όλα αυτά προσθέστε και το μοναδικό ταλέντο του ακομπλεξάριστου Μουζουράκη να μετατρέπει τη συνέντευξη, σε μια όμορφη και χαλαρή κουβέντα μεταξύ «φίλων» που γνωρίζονται χρόνια.

Η συνέντευξή μας αυτή τη φορά πραγματοποιήθηκε με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του δίσκου στις 26/02 με τίτλο Πάνος στο γκαζόν, που περιλαμβάνει 19 τραγούδια –εκ των οποίων τρία καινούρια- σε ζωντανή ηχογράφηση από την επιτυχημένη συναυλία του στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής την προηγούμενη σεζόν, με τη συμμετοχή πλήθος δημοφιλών τραγουδιστών.

Εκτός, των όσων θα παρακολουθήσετε στο παραπάνω βίντεο, ο Πάνος Μουζουράκης ακόμα μας μίλησε και για την ελληνική συμμετοχή της φετινής Eurovision αναφέροντας: “Είμαι σίγουρος ότι ο κύριος Τσακνής, τον οποίο σέβομαι και αγαπώ πάρα πολύ από τις μουσικές του, αλλά και από τις προσωπικές επαφές που είχαμε κατά καιρούς, πιστεύω ότι θέλει να δώσει μια διαφορετική οπτική πάνω σε αυτόν το θεσμό. Δεν ξέρω αν μια συμμετοχή ανάμεσα σε τόσες χώρες μπορεί να κάνει κάποια διαφορά. Είμαι σίγουρος ότι έδωσε βάση στην επιλογή και δεν είναι κάτι τυχαίο, φθηνό ή γίνεται για εμπορικούς λόγους. Οπότε, καλή μας επιτυχία!”

Στις 26/02 ο Πάνος Μουζουράκης θα βρεθεί για μια συναυλία στο Βόλο, το Μάρτιο θα ακολουθήσουν οι Σέρρες, η Κύπρος, η Δράμα, για να επιστρέψει τον Απρίλιο στην Αθήνα και το Σταυρό του Νότου επαναλαμβάνοντας τις επιτυχημένες εμφανίσεις που είχε πραγματοποιήσει στον ίδιο χώρο μόλις πρόσφατα.

Παρακάτω απολαύστε τα παραλειπόμενα της απρόβλεπτης συνέντευξής μας με τον ανατρεπτικό Πάνο Μουζουράκη!

 

 

 

Πηγή:In.gr

About Vassilis Batzis