Home / Αθλητισμός / Ώρα σκληρής δουλείας και αποδείξεων για Στραματσόνι και Εσιέν

Ώρα σκληρής δουλείας και αποδείξεων για Στραματσόνι και Εσιέν

Στη νέα του βάση εγκαθίσταται από σήμερα ο Αντρέα Στραματσόνι. Ο Ιταλός προπονητής έρχεται από τη Ρώμη μαζί με τους συνεργάτες του και αφού το απόγευμα έχει μια πρώτη γνωριμία με τους ανθρώπους του ποδοσφαιρικού τμήματος, την Τετάρτη το απόγευμα θα προπονήσει για πρώτη φορά τον Παναθηναϊκό.

Ο «Στράμα» στη… μιάμιση μέρα που πέρασε στην πατρίδα του δεν ετοίμασε απλώς τα πράγματά του για τη μετακόμιση στην Αθήνα, αλλά μελέτησε ακόμη περισσότερο τη νέα του ομάδα. Παρακολούθησε πολλά παιχνίδια σε DVD και ήδη έχει καλή γνώση του ρόστερ, το οποίο θέλει να αξιοποιήσει με τον καλύτερο βαθμό, ενώ θέλοντας να έχει προσωπική επαφή με τους παίκτες μαθαίνει τα πλήρη στοιχεία τους, από τα μικρά τους ονόματα μέχρι και λεπτομέρειες από την καριέρα τους.

Ορατό είναι το ενδεχόμενο να γίνει κάποιο φιλικό, προκειμένου να δει σε δράση όσους παίκτες δεν έχουν διεθνείς υποχρεώσεις ο 39χρονος προπονητής. Αυτό θα αποφασιστεί σήμερα ή αύριο, με πιθανότερη μέρα διεξαγωγής του τεστ το Σάββατο, μιας και τις υπόλοιπες μέρες, πλην της Κυριακής όπου αναμένεται να υπάρχει ρεπό, θα γίνονται προπονήσεις.

Μπαίνει ο Εσιέν

Την ώρα που στον Παναθηναϊκό καθιστούν σαφές πως είναι πολύ νωρίς για οποιαδήποτε μεταγραφολογία διαψεύδοντας σενάρια που κυκλοφόρησαν κυρίως στην Ιταλία για συγκεκριμένους παίκτες (π.χ. Κονέ), ο Αντρέα Στραματσόνι θα έχει πολύ σύντομα μια μεταγραφή που δεν πρόλαβε να έχει στα χέρια του ο προκάτοχός του, Γιάννης Αναστασίου. Ο λόγος για τον Μικαέλ Εσιέν, ο οποίος ολοκληρώνει με επιτυχία το πρόγραμμα που του έχει δοθεί, δεν αντιμετωπίζει πλέον ενοχλήσεις και ίσως ακόμη και την Τετάρτη να μπει στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, είναι πολύ δύσκολο να παίξει βασικός στο ντέρμπι του επόμενου Σαββάτου με τον Ολυμπιακό, αλλά δεν πρέπει να αποκλειστεί να είναι στην αποστολή.

Σε ό,τι αφορά στους υπόλοιπους παίκτες, ο Τάσος Λαγός είναι πλέον απόλυτα καλά και διαθέσιμος για το ντέρμπι, σε αντίθεση με τον Ράσμους Τελάντερ που συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στο δεξί πόδι και από την πρόοδό του τις επόμενες μέρες θα φανεί αν προλαβαίνει. Ο Βίκτωρ Κλωναρίδης κάνει μεν ατομικό, αλλά θα είναι ετοιμοπόλεμος.

Σύσκεψη για αγωγές

Στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός το νομικό τμήμα της ομάδας έχει συσκέψεις επί συσκέψεων για τις αγωγές που ετοιμάζει σε βάρος όσων αδικούν το σύλλογο. Η Αθηνά Μπαλωμένου βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τον Γιάννη Αλαφούζο και στόχος είναι να γίνει μια κίνηση ουσίας που θα φέρει αποτέλεσμα κι όχι απλώς θα δημιουργήσει εντυπώσεις. Στις τάξεις των «πράσινων» θεωρούν πως επίκεινται σημαντικές αποφάσεις και τιμωρίες από τη δικαιοσύνη που θα προκαλέσουν «σεισμό» στο χώρο του ποδοσφαίρου.

 

 

 

 

 

 

 

πηγή:http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/pianoun-douleia-stramatsoni-kai-esien/3121008

About basilis progressive