Home / Gossip / Όσκαρ ντε λα Ρέντα: Ποιους τιμώρησε και ποιους ευλόγησε στη διαθήκη του

Όσκαρ ντε λα Ρέντα: Ποιους τιμώρησε και ποιους ευλόγησε στη διαθήκη του

Πριν από λίγους μήνες, ο κόσμος της μόδας είπε το τελευταίο «αντίο» στον Όσκαρ ντε λα Ρέντα, τα λαμπερά βραδινά φορέματα του οποίου έντυσαν σταρ του Χόλιγουντ, ηθοποιούς, τραγουδίστριες και Πρώτες Κυρίες των ΗΠΑ, όπως την Τζάκι Κένεντι και την Χίλαρι Κλίντον.

Οι καλύτερες στιγμές του Όσκαρ ντε λα Ρέντα
Το άνοιγμα της διαθήκης του είχε αρκετές εκπλήξεις. Ο σχεδιαστής είχε παντρευτεί δύο φορές. Η πρώτη με την Γαλλίδα Φρανσουάζ ντε Λανγκλάντ, μετά τον θάνατο της οποίας το 1983 υιοθέτησε έναν γιο από τη Δομινικανή Δημοκρατία, τον Μοϊσές.

Ο δεύτερος γάμος του ήταν με την Ανέτ Ενγκελχαρντ, την οποία άφησε πίσω του. Όπως γράφει η εφημερίδα New York Post, στην Ανέτ περνά η μερίδα του λέοντος: το πολυτελές διαμέρισμα στην Πέμπτη Λεωφόρο της Νέας Υόρκης (η αξία του υπολογίζεται σε 13 εκατ. δολάρια), η βίλα στο Κονέκτικατ αξίας 2,3 εκατ. δολαρίων και αρκετά ακόμα εκατομμύρια σε τραπεζικούς λογαριασμούς.

Ο μεγάλος χαμένος στη διαθήκη του διάσημου μόδιστρου είναι ο υιοθετημένος γιος του Μοϊσές, στον οποίο περνά ένα μικρό μερίδιο από την περιουσία.

Μάλιστα, όπως γράφει η αμερικανική εφημερίδα, το μερίδιο αυτό θα γίνει ακόμα μικρότερα σε περίπτωση που επιλέξει να κινηθεί νομικά εις βάρος της διαθήκης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, αυτό που είχε δυσαρεστήσει τον Ντε λα Ρέντα ήταν η πρόθεση του 30χρονου Μοϊσές να σχεδιάσει δικά του ρούχα για ένα πιο νεανικό γυναικείο κοινό, εκμεταλλευόμενος ασφαλώς το επίθετό του.

Ο Ντε Λα Ρέντα δεν είχε κρύψει την ενόχλησή του για τα σχέδια του Μοϊσές: «Το να φτιάξεις πέντε έξι κομμάτια δεν σε κάνει σχεδιαστή μόδας» φέρεται να είχε πει…

Πηγή:http://news.in.gr/features/article/?aid=1500001870#ref=latestarticles

About Panos Dreamer